Шейн Килчър- Нетна стойност, биография, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, Wiki

Шейн Килчър е талантлива американска телевизионна личност, най-известна като член на актьорския състав на Alaska: The Last Frontier. Шейн Килчър се появява в 55 епизода до 2017 г., след появата му през 2012 г. Той също е добре известен със своите поетични и певчески способности. Знайте всичко за Шейн Килчър- Нетна стойност, биография, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, Wiki

Бързи факти

Пълно име: Шейн Килчър
Дата на раждане: 05 май 1971 г
Възраст: 50 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: телевизионна личност
Държава: Аляска
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 юни 1992 г
Съпруга Кели Уеър Килчър
Нетна стойност 3,6 милиона долара
Заплата 10 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Айдахо
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Homer High School, Steller Secondary School
баща Ац Килчър
Майка Ленедра Карол
Братя и сестри Три (Ац Лий Килчър, Джуъл Килчър, Никос Килчър)
деца Четири (Кийна Тарик Килчър, Джарет Килчър, Рийд Килчър и Джена Килчър)

Биография на Шейн Килчър

Шейн Килчър е роден в Айдахо на 5 май 1971 г. и е израснал в Хоумър, Аляска. Той е от кавказки произход и е от американска националност. Освен това той е на 49 години и има хороскоп Телец. Шейн Килчър е от швейцарски произход; неговите баба и дядо, Юл и Рут Вебер, бягат от Швейцария по време на Втората световна война и се установяват в Аляска. Шейн е третото поколение на семейство Килчър.

Той е син на музиканта и телевизионна личност Ац Килчър и бившата му съпруга, певицата Ленедра Карол. Бони Дюпри е съпругата на Ац. Джуъл Килчър, по-малката сестра на Шейн, е световна поп звезда, продала над 30 милиона албума по целия свят. Брат му, Ац Лий Килчър, се появява в шоуто на Discovery Alaska Last Frontier, а полубрат му, Никос Килчър, е професионален певец.Височина, тегло на Шейн Килчър

Шейн Килчър е висок 5 фута 10 инча. Освен това той има светлокафява коса и кафяви очи. Други подробности като размера на роклята му, размера на обувките, теглото и т.н. все още не са разкрити на обществеността. Освен това има бяла брада и здрава кожа. Изглежда, че е в добро здраве и форма.

  Шейн Килчър

Шейн Килчър със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

Шейн, подобно на баща си Ац Килчър, който е музикант, телевизионна личност и социален работник, участва в различни благотворителни инициативи. Работи с хора с увреждания. От 1997 г. до 2010 г. той е член на проекта Clearwater, който сега е активен в 18 страни по света, включително Тибет, Хондурас, Мексико, Индия, Съединените щати и Африка. Той е много талантлива личност с много таланти, включително пеене и поезия. Шейн основава организацията с нестопанска цел Higher Ground For Humanity с майка си Ленедра Карол и сестра си Джуъл Килчър през 1998 г.

Чрез образование, изследвания и съюзи с организации със сходно мислене, организацията защитава младежта, алтернативното здравеопазване, изкуствата, духовното развитие, изграждането на глобална общност и по този начин околната среда. Според някои източници той е работил няколко години (1997–2010 г.) в проекта за чиста вода, чиято цел е да осигури чиста вода на селата по целия свят. Тибет, Хондурас, Мексико, Индия, Съединените щати и Африка са сред страните, в които проектът е активен. Шейн обръща специално внимание и на хората с увреждания.

Шейн беше безработен за няколко месеца през 2010 г., докато съпругата му работеше и издържаше семейството и децата. По-късно той и семейството му се преместват в Хоумър, Аляска, където се появява в риалити сериала на Discovery Life Below Zero. Седми сезон започна и те все още са в шоуто, работейки в чифлика си в Хоумър, Аляска. Шейн Килчър е най-популярният герой в TLF. Освен това Шейн пее добре и е добре запознат с всички необходими житейски умения, за да утеши себе си и семейството си. Шейн също може да прави мебели. Освен това той обожава децата си и печели пари чрез различни предавания.

Нетната стойност на Шейн Килчър през 2022 г

Семейството на Килчър е значителен земевладелец в района на Хоумър. Те имат 613 декара около чифлика. Въпреки това, според публичните регистри, те също имат право на допълнителни 207 акра в и около града. Според докладите имението струва малко над 800 000 долара, което представлява общата стойност на поземлените притежания на семейството на около 3,6 милиона долара към 2022 г. В допълнение към семейните активи, се казва, че Шейн е спечелил между 7000 и 10 000 долара на епизод на телевизионното шоу Alaska The Last Frontier. Шейн Килчър печели добре от всеки епизод на Аляска: Последната граница. Семейство Килчър притежава земя и недвижими имоти за милиони долари.

Шейн Килчър Съпруга, брак, деца

Шейн се запознава със съпругата си Кели Уеър Килчър по време на последната си година в гимназията и двамата бързо се влюбват. През юни 1992 г. двойката се жени, след като са били заедно повече от три години. Кели, която е от Анкоридж, Аляска, се върна на училище след брака им. Тя получава дипломата си за медицинска сестра от Maric College през 1999 г. Кели и Шейн са женени повече от двадесет и пет години и изглежда са много щастливи един с друг. Те са родители на четири деца: Кина Тарик Килчър, Джарет Килчър, Рийд Килчър и Джена Килчър. Шейн и Кели ясно показват любовта си един към друг в социалните медии дори след толкова години.

Популярни Публикации