Чарлстън Уайт- Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Чарлстън Уайт е известен американски YouTuber, мотивационен лектор, влиятелен човек в социалните медии, медийно лице, продуцент на съдържание и предприемач от Тексас. Този талантлив човек е добре известен със своите невероятни видеоклипове в YouTube. В канала си в YouTube, The Real Charleston White, той има над 123 хиляди последователи. Чарлстън работи и като мотивационен лектор. Чарлстън, според медиите, има криминално минало.

Бързи факти

Истинско име Чарлстън Уайт.
Псевдоним Baby Blu.
Професия Мотивационен говорител, Youtuber, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 52 години.
Рождена дата 1970 г.
Родно място Тексас, САЩ.
Сегашен адрес Форт Уърт, Тексас, Съединени американски щати.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Тексаски Уеслиански университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 70 кг
В лири: 154,32 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Чарлстънска бяла епоха и ранен живот

Чарлстън е роден в американския щат Тексас през 1970 г . Той идва от християнски дом. Не можем обаче да определим действителната дата на раждане на Уайт. Чарлстън е на 52 години, според източници (към 2022 г.). Той е надарен индивид. Чарлстън получава основното си образование в местно училище. Уайт се записва в Тексаския университет Wesleyan, според страницата му в LinkedIn. Нека ви кажа, че Чарлстън влезе в престъпния свят на 14-годишна възраст. Той също извърши престъпление и беше осъден на много години затвор. Чарлстън обаче взе решение да стане добър човек. Сега той е добре известен YouTuber.

Височина и тегло на Чарлстън Уайт

Чарлстън Уайт е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Чарлстън Уайт

Нетната стойност на Чарлстън Уайт

Колко е нетната стойност на Чарлстън Уайт? Чарлстън изкарва солидно от своя уеб бизнес. Освен това той създава своя собствена линия облекло. Той също така поддържа официален уебсайт за своята компания за облекло. Нетното състояние на Чарлстън Уайт се оценява на около 1,5 милиона долара към октомври 2022 г. (приблизително).

кариера

Що се отнася до професионалния му живот, Чарлстън Уайт е добре известен YouTuber и влиятелен човек в социалните медии. Чарлстън натрупа значителна база от фенове чрез канала си в YouTube. Неговият канал в YouTube вече има над 123 хиляди последователи (към юли 2022 г.). Според слуховете той е работил и с редица известни рапъри и вокалисти. Той също така е мотивационен говорител, според страницата му в LinkedIn. Освен това той създаде Hyped за HYPE Youth Outreach. Той също така рекламира множество продукти в социалните медии. Той е загрижен най-вече за своята интернет кариера.

Чарлстън Уайт Съпруга и брак

Коя е съпругата на Чарлстън Уайт? Чарлстън е женен мъж, що се отнася до романтичния му живот. В момента той се радва на страхотен живот в Тексас със семейството си. Чарлстън е щастливият баща на две деца, според страницата му в LinkedIn. Той обаче не споделя самоличността на жена си или децата си в социалните медии. Той публикува и няколко свои снимки с детето си на страницата си във Фейсбук.

Популярни Публикации