Saygin Yalcin- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Сайгин Ялчън е предприемач и бизнесмен. Сайгин Ялчин е германски гражданин, който в момента живее в Дубай. Той работи предимно в областта на маркетинга и онлайн мърчандайзинг. Освен това, той успя да се утвърди като лидер в USB индустрията в резултат на голямото си състояние и участие в общността.

Бързи факти

Пълно име: Сайгин Ялчън
Дата на раждане: 25 април 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Бизнесмен
Държава: Германия и Турция (двойно)
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност Около 1 милиард долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Бремен, Германия
Националност немски/турски
образование WHU-Ото Бейсхайм училище по мениджмънт

Сайгин Ялчин Биография

Сайгин Ялчън е жена на 37 години. Той е роден в Бремен, Германия, на 25 април 1984 г. И е роден под знака на Телец. Тъй като родителите му са били турски имигранти в Германия, той е отгледан и образован в Бремен.

Той е двойно гражданство на Германия и Турция. В резултат на това той има двойно гражданство с Германия и Турция. А етническият му произход остава неизвестен. Освен това не е публикувана информация за неговото семейство, родители или детство.Сайгин Ялчън получава образованието си в Германия. И по-късно емигрира в Съединените американски щати и Мексико. След това получава магистърска степен по бизнес администрация от германското WHU-Otto Beisheim School of Management. Информация за образованието му обаче няма.

  Saygin Yalcin възраст

Сайгин Ялчън

Височина и тегло на Сайгин Ялчин

Сайгин притежава приятна личност. Височината му е 5,8 инча и тежи приблизително 60 килограма. Освен това очите и косата му са черни. Освен това, няма информация за другите му телесни измервания.

кариера

Ялчин Сайгин Започва своята бизнес кариера в Германия. Освен това той има опит да работи за лидери в индустрията като BMW, L’Oreal и Capgemini. По-късно се премества в Дубай и създава собствен бизнес. Sukar.com е открит от него. След това той го продаде на souq.com. След това той основава и става главен изпълнителен директор на sellanycar.com.

Освен това той беше завършен футболист в най-добрата юношеска лига на Германия, A-Junioren Bundesliga. Saygin също е активен в канала си в YouTube, който в момента има над 200 хиляди абонати. Той често качва видеоклипове, които предлагат съвети как да превърнете своите идеи и мечти в реалност.

Saygin събра приблизително десет милиона евро от Polar Light Ventures, за да разшири sellanycar.com в Европа. Той събра още 100 милиона евро в друг инвестиционен рунд, превръщайки компанията в еднорог. Неговият инвестиционен кръг обаче беше отменен. Sellanycar.com разшири дейността си в Германия през 2015 г. Тяхната цел беше да детронират Unicorn AUTO1 Group от лидерството на пазара. По подобен начин дейността на sellanycar.com в Германия беше преустановена след няколко месеца.

Сайгин Ялчин Нетна стойност

Сайгин Ялчън е един от най-богатите предприемачи и изпълнителни директори в Германия. Той е натрупал солидна сума пари чрез професията си. Той обаче води луксозен начин на живот. По същия начин нетната му стойност се оценява на около 1 милиард долара. Освен това той притежава множество автомобилни колекции, включително Lamborghini, Lykan и други. Освен това той живее в най-високата сграда в Дубай, Бурж Халифа.

Притежаването на голяма колекция от автомобили и споменаването на апартамент в Бурж Халифа като негов дом/къща прави правдоподобно нетната му стойност да е около 1 милиард долара към октомври 2022 г., ако не и повече. Освен това годишният му доход се проверява внимателно.

  Сайгин Ялчин нетна стойност

Сайгин Ялчън

Сайгин Ялчин Гадже, Запознанства

Сайгин Ялчън е необвързан и няма планове да се жени скоро. Той обаче никога не е разкривал момиче, с което излиза. Той е поддържал прекомерно ниво на секретност в личния си живот.

И е доволен от самотния си живот. В момента той напредва в кариерата си. Освен това, с която и да е роднина, тя ще бъде най-щастливото момиче на света, което ще бъде негова съпруга.

По отношение на неговите слухове, няма такива, свързани с неговия личен или професионален живот. В момента той не е въвлечен в никакви противоречия. Има добре изграден профил. Вместо това, той беше издържал всякакви противоречия.

Популярни Публикации