Каруна Сатори - Възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера, националност

Каруна Сатори е популярна личност в социалните медии в Съединените щати. Karuna Satori е известен предимно като ASMR изпълнител в YouTube. Тя е откровена за миналото си на наркоман и за пътя си към трезвеността. По същия начин тя беше споделила в множество платформи, че ASMR видеоклиповете или терапията с шепот са й помогнали изключително много, когато се е борила да се изчисти. Научете повече за Каруна Сатори Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Гадже, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Сара Тот
Дата на раждане: 25 юни 1991 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, ASMRist, звезда на социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруг Виктор
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Джонстаун, Пенсилвания
Националност американски
деца Две (Сатори и Один)
Facebook Сара Тот във Facebook
Youtube Сара Тот Youtube
Instagram Сара Тот Instagram

Възраст и ранен живот на Каруна Сатори

Каруна Сатори е родена на 25 юни 1991 г. и сега е на 29. Сара Тот, истинското й име, е родена в Джонстаун, Пенсилвания. Освен това Каруна не е разкрила никаква информация за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството. Тя обаче заяви, че баща й е починал неочаквано на 27 април 2014 г., а майка й е била насилствена.

Освен това Каруна Сатори не е разкрила никаква информация за образованието си. Освен това Каруна сподели значението на името си в описанието си в YouTube. Каруна се отнася до универсалното състрадание на Бодхисатва, докато Сатори се отнася до внезапно просветление.Височина и тегло на Каруна Сатори

Колко висок е Каруна Сатори? Няма налична информация за измерванията на тялото на Каруна Сатори, като височина, тегло, измервания на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Каруна има прекрасни сини очи и естествено руса коса. По същия начин тя има множество татуировки по различни части на тялото си.

  Каруна Сатори

Каруна Сатори с нейното куче (Източник: Pinterest)

кариера

Каруна Сатори е личност в социалните медии. Тя е известна предимно като ASMRtist в YouTube. Нейните изтръпващи видеоклипове са й спечелили повече от 1,05 милиона абонати.

Освен това, Karuna Satori стартира своя канал KarunaSatori ASMR на 5 октомври 2013 г. и е получил над 304,9 милиона гледания. Karuna Satori BASIC е второстепенен канал за нея. Нейните влогове и житейски истории можете да намерите в този канал. Тя и Кайла Сузет са членове на общността ASMR в платформата за видео споделяне YouTube.

Каруна поздравява своите зрители и ги информира, че нейният канал е семеен канал, който е много безопасен и позволява само любов и състрадание. Има място за разногласия, но никой не цени и не толерира омразата.

Нетна стойност на Каруна Сатори 2022 г

Колко е нетната стойност на Каруна Сатори? Към 2022 г. приблизителната нетна стойност на Каруна Сатори е 2 хил. Социалните медии и youtube са основният й източник на доходи.

Каруна Сатори Гадже и срещи

С кого се среща Каруна Сатори? Каруна Сатори е омъжена жена и майка на две малки деца. Виктор е името на нейния съпруг и той също е ASMRtist. Виктор управлява канала Essence of ASMR. Сатори и Один са имената на децата на двойката.

В любовната им история Каруна се запознава с Виктор в началото на 2011 г., когато се записва в метадонова клиника. Тя е на 19 години, а двамата се запознават година след като тя започва работа в клиниката. Тя каза пред Daily Mail:

Казват, че никога не се срещайте с друг възстановяващ се пристрастен, но това спаси живота ни и ни спести много болка и сърдечна болка за това, през което преминават зависимите.

Популярни Публикации