Сурав Джоши- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Приятелка, Височина, Кариера

Сурав Джоши е индийски YouTuber, артист, звезда в социалните медии, художник и влогър от Утракханд. Той стана известен в резултат на своите уникални и реалистични произведения на изкуството, които публикува в едноименния си канал в YouTube.

В YouTube той има два акаунта: Sourav Joshi Arts и Sourav Joshi Vlogs. Той създава забавни влогове с по-малкия си брат Пиюш Джоши. Sourav актуализира своя YouTube канал ежедневно.

Освен това, той е организирал работилници за своите изкуства, в които е обучавал студенти как да нарисуват специфичен арт дизайн. По време на блокирането заради коронавируса той реши да използва своите артистични способности. Създавал е и скици на известни хора.Бързи факти

Истинско име Сурав Джоши.
Дата на раждане 8 септември 1999 г.
Възраст (към 2020 г.) 21 годишен.
Място на раждане Утракханд, Индия.
Сегашен адрес Ханси, Харяна, Индия.
Зодия Зодия Дева.
Професия Художник, влогър и YouTube звезда.
Нетна стойност INR 19 Crores (приблизително).
Националност индийски.
каста брамин.
образование Завършил Изящни изкуства.
Училище/Колеж Частно училище в Утракханд.
Религия индуизъм.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 62-67 кг
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Къс.
Цвят на очите черен.

Възраст и ранен живот на Сурав Джоши

Кой е Сурав Джоши? Сурав Джоши е роден на 8 септември 1999 г. в Утракханд, Индия. Средното си образование завършва в родното си училище в Утракханд. По-късно той се записва в престижен колеж, за да завърши образованието си. Според негови източници той има бакалавърска степен по изящни изкуства.

Джоши споделя дом със своите родители и братя и сестри. Името на майка му, според докладите, е Хема Джоши. Той не е разкрил името на баща си, но често е публикувал снимки с него. По случай Деня на майката той подари на майка си и чисто нов телефон.

Той има двама братя, Пиюш Джоши и Сахил Джоши. Piyush Joshi се появява в множество видеоклипове в YouTube заедно със Sourav. От профила му в Instagram разбрахме, че практикува култура Кумаони и принадлежи към кастата на брамините.

  Сурав Джоши

Сурав Джоши (Източник: Instagram)

Сурав Джоши приятелка и запознанства

С кого се среща Сурав Джоши? Сурав Джоши е известен влогър. Той не е публикувал свое изображение с приятелката си в нито един от акаунтите си в социалните медии. Той се концентрира единствено върху изкуството и кариерата си в YouTube. Може би той търси по-добър партньор за себе си. Сурав, от друга страна, все още е необвързан.

кариера

Рисуването и скицирането са две от любимите забавления на Сурав Джоши. В акаунтите си в социалните мрежи той е публикувал множество скечове на известни личности. Освен това Джоши сподели уроци за създаване на конкретно изкуство. Той е рисувал скици на Алиа Бхат, Вират Коли, МС Дони, Анушка Сен, министър-председателя Нарендра Моди и много други знаменитости.

На 5 септември 2015 г. той стартира своя канал за изкуство в YouTube. Към юли 2021 г. той имаше над 110 милиона гледания и 1,75 милиона абонати на своя канал. Той публикува видеоклипове с уроци по изкуство, материали за рисуване, скици на известни хора и използването на инструменти за рисуване. Първият му видеоклип, озаглавен „Рисуване на бележка от 2000 г. с цветни моливи“, има 482 000 гледания към момента на написването на тази статия.

Най-популярният му видеоклип в канала е озаглавен „Как рисувам коси | Стъпка по стъпка.“ Той научи как да нарисувате косата и брадата на човек. Този видеоклип е гледан от 9,5 милиона души и 241 000 души са го харесали към юли 2021 г.

На 19 февруари 2019 г. Сурав Джоши стартира този канал. Неговите ежедневни видео блогове са получили 1,6 милиарда гледания и 5,89 милиона абонати. Пиюш Джоши, неговият по-малък брат, се появява в неговите видеоклипове в YouTube.

Първото му видео, озаглавено „How I Draw Ms. Dhoni..“, беше качено на 20 февруари 2019 г. Има общо 847 000 зрители. Всеки ден той качваше видео. Неговият канал има над 600 видеоклипа, които ще бъдат достъпни до юли 2021 г. Най-популярният му видеоклип, озаглавен „Piyush Ki New Cycle“, има 21 милиона гледания и 910 000 харесвания към юли 2021 г.

Нетната стойност на Сурав Джоши 2022 г

Колко струва нетната стойност на Сурав Джоши? Джоши изкарва добре от разнообразната си кариера. От профила му в Instagram разбрахме, че той е платил фотоапарата, велосипедите и колата си със собствени пари. Преди това той беше закупил мотоциклет KTM, а сега си е купил чисто нов автомобил.

Сурав също подари на майка си телефон, а на по-малкия си брат – велосипед. Той печели приблизително 50-60 000 INR (приблизително) от своите видеоклипове в YouTube. Нетната стойност на Сурав Джоши се оценява на около 19 крори INR към октомври 2022 г.

Факти

  • Сурав и семейството му празнуват много фестивали, включително Холи, Ракша Бандхан и Дивали.
  • Като фотограф той пътува до различни места, за да заснеме изображения със своя DSLR фотоапарат.
  • Той получи златен бутон за възпроизвеждане в YouTube през февруари 2021 г. за достигане на 1 милион абонати на неговия канал Arts в YouTube.
  • Добре познатият YouTuber има и още два сребърни бутона за възпроизвеждане на YouTube.

Популярни Публикации