Кой е Алекс Белю от Hell’s Kitchen сезон 21?

Главен готвач Алекс Белю потвърди участието си в Hell’s Kitchen 2022. (сезон 21). Алекс, който продаде компанията си, за да участва в риалити сериала, ще се състезава за първенството в епизода, чиято премиера е в четвъртък, 29 септември 2022 г., от 20:00 ч. ET/PT на FOX. Версията Battle of the Ages ще включва 18 готвачи, разделени на две групи. Над 40-годишните ще играят в синия отбор, а под 20-годишните в червения. Състезателите ще се борят за позицията главен готвач в един от водещите ресторанти на водещия и известен готвач Гордън Рамзи.

Резюмето на Hell’s Kitchen е следното:

Амбициозните готвачи преминават през изтощително кулинарно училище в дългогодишната серия, за да покажат, че имат издръжливостта и таланта да участват в състезанието всяка седмица. Само тези с правилната комбинация от елементи ще могат да се състезават, докато не бъде обявен победител. Крайната награда, променяща живота, включително работа на главен готвач в някои от най-известните ресторанти на Ramsay в цялата страна, както и титлата победител в HELL’S KITCHEN, са изложени на риск.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алекс Белю (@alexbelew)

Алекс Белю от Hell’s Kitchen 2022 (сезон 21) е прекарал 24 години в хотелиерския сектор.

Алекс Белю е награждаван главен готвач и водещ на подкаста Cooking, Cocktails & Community. Главният готвач Алекс от Hell’s Kitchen също беше собственик/главен готвач на ресторант Murfreesboro Dallas and Jane в продължение на четири години, от април 2018 г. до април 2022 г. Той също имаше бизнес за приготвяне на храна, наречен Made South Meals. Участникът в Hell’s Kitchen работи в хотелиерството от 24 години. Според страницата му в LinkedIn първият му ресторант е избран за най-добър ресторант на Rutherford County от Eater Nashville и наградите Firefly.

 Алекс Белю

През 2003 г. завършва Държавния университет в Средния Тенеси (MTSU) със степен по психология. Той обаче открива истинското си призвание в кулинарната индустрия. Алекс започва кариерата си в професията преди повече от десетилетие, но други не са доволни от избора му. Той написа в една от публикациите си в Instagram:

Някой ми каза преди 15 години, че съм идиот, че съм избрал това като работа. Всеки ден съм работил усилено, за да опровергая този човек.

Според уебсайта му, alexbelew.com, Алекс е научил основите на готвенето в The Art Institute of Tennessee в Нешвил, където е завършил с отличие степен по кулинарни изкуства. Преди да стане главен готвач в Alex Belew Catering, LLC и MADE SOUTH HOSPITALITY, той е работил като готвач на линия и учител по кулинария. Алекс изгради кулинарна програма №1 в щата, печелейки шампионата на NRA Prostart, докато работеше като учител по кулинария в гимназия Блекман.

Предвидено е Алекс да участва в сезон 21 на Hell’s Kitchen след години на учене, самообучение и работа в някои от най-великите ресторанти в Нашвил, включително Husk от Шон Брок.

 Алекс Белю

В отговор на избора си за Hell’s Kitchen, той коментира в Instagram:

Самото влизане в тази програма беше постижение. Кандидатстваха хиляди кандидати. Това беше може би най-енергизиращото преживяване в живота ми. Нямам търпение да видите тези колеги готвачи, които сега смятам за семейство, да се борят, да се борят, да побеждават и да станат най-добрите версии на самите себе си. Имах късмет да участвам в програмата, но съм още по-доволен от хората, които срещнах там.

Популярни Публикации