Кой е Реджи Райт младши? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Реджи Райт младши . беше шеф на сигурността на Death Row Record. Той беше обвинен в участие в убийството на Тупак Шакур. Въпреки това той успя да управлява лейбъла и проучва ежедневните му операции. Той е прекарал по-голямата част от времето си в различни съдебни дела. Той беше обвинен и в убийството на Биги Смолс.

Бързи факти

Празнувано име: Реджи Райт младши
Истинско име/пълно име: Реджи Райт младши
Пол: Мъжки
Възраст: 55 години
Рождена дата: 5 август 1966 г
Родно място: Линууд, Калифорния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,75 м
Тегло: 85 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Разведена
Съпруга/съпруга (име): Шарита
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Кайла, Реджиналд Л. Райт III)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Гей ли е Реджи Райт младши?: не
Професия: Началник охрана
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 300 хиляди долара
Последна актуализация: юни 2022 г

Биография на Реджи Райт младши

Реджи Лилбърн Райт младши . е роден на 5 август 1966 г. в Линууд, Калифорния. Той е син на Реджи Райт старши, който също е работил за полицейското управление в Комптън. Той посещава гимназия Линууд и има незабележим опит в гимназията поради дребни кражби на престъпници. Суге Найт беше негов съученик в гимназията.

Той посещава Калифорнийския държавен университет в Лонг Бийч след гимназията, за да получи бакалавърска степен по наказателно правосъдие с второстепенна специалност чернокожи. Дори дните му в колежа бяха незабравими, което му помогна.Реджи Райт младши Възраст, височина, тегло

Реджи Райт младши е роден на 5 август 1966 г. и на 17 юни 2022 г. ще навърши 55 години. Висок е 1,75 м и тежи 85 кг.

  Реджи Райт младши

Реджи Райт младши

кариера

Реджи Райт младши . започва кариерата си като тъмничар в град Комптън през 1985 г. По-късно е повишен в длъжност служител за обществени услуги. През 1989 г. е новобранец в полицията. Реджи се присъединява към полицейското управление на Комптън година по-късно. Той претърпява автомобилна катастрофа през 1993 г., която наранява глезена му.

През 1995 г. той също е избран за звеното за борба с уличната престъпност. През същата година той основава Wrightway Protective Services. Той обаче се пенсионира по медицински причини и напуска полицейското управление през 1996 г.

След това започва Moonlighting за звукозаписната компания Death Row Records. Там бил назначен официално и отговарял за набирането на полицаи. Suge Knight му стана близък приятел по това време. Според докладите той е присъствал на среща на върха на бандата и дори е платил награда от 100 000 долара. Реджи беше затворен за обезоръжаване на бодигардовете на Тупак Шакур.

Реджи беше обвинен в пряка връзка с убийството на Тупак. Това се дължи на близките му отношения със Suge Knight и съпругата му Sharitha Knight. Много хора вярват, че Шарита е тази, която е убила Тупак.

Много хора си спомнят, че той получава властта да планира престъпления поради дипломата си по правосъдна администрация и справянето с престъпниците. Въпреки това, има малко арести, присъди, процеси или дори обвинения за престъпленията на Death Row Records.

Освен това Реджи беше привлечен през 2017 г. по федерални обвинения в пране на пари. Той също е обвинен в трафик на наркотици и той е обвинен заедно с баща си. Твърди се, че той е член на бандата Grape Street Crips, а баща му е помагал за транспортирането на наркотици от Лос Анджелис до Мемфис, докато е работил за полицейското управление в Комптън.

Постижения и награди на Реджи Райт младши

Реджи Райт младши видя много повишения като полицай за кратък период от време. Той дори беше достатъчно успешен, за да създаде Wrightway Protective Services. Той никога не е получавал награда в кариерата си. Надяваме се, че с подходящи поправителни услуги той ще успее и ще се върне в обществото като нормален гражданин.

Нетното състояние на Реджи Райт младши през 2022 г

Нетното състояние на Реджи Райт младши се оценява на 0 000 към юни 2022 г. Нямаме абсолютно никаква представа колко струва той. Той със сигурност имаше страхотен старт в кариерата си, като се присъедини към полицията. Още след това създава собствена охранителна служба. Опитът му, от друга страна, напълно го предизвика. Той трябва да харчи много пари, за да се справи със съдебните дела.

Реджи Райт младши се превърна в доста характерен персонаж. Той е обвинен не само в убийство, но и в трафик на наркотици многократно. Въпреки че е имал трудно детство, той постига голям успех. Нещата обаче не вървят по план и той започва да приема извънработни задачи. Реджи Райт младши е обвинен в множество престъпления в резултат на връзката си с Death Row Records.

Съпруга на Реджи Райт младши, брак

Личният живот на Реджи Райт младши е до голяма степен неизвестен. Шарита беше негова съпруга. Реджиналд Л. Райт III е бащата на Кайла. Той е бил свидетел на много престъпления през целия си живот и също е бил жертва на престъпления.

Популярни Публикации