Куинтън Джоунс - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Куинтън Джоунс е бивш американски професионален футболист, оператор, продуцент и известна личност от Серитос, Калифорния. Той е добре известен в общността като бившия съпруг на Мини Дламини (южноафриканска телевизионна личност, актриса и модел).

Бързи факти

Пълно истинско име Куинтън Джоунс.
Възраст (към 2022 г.) 38 години.
Професия Бивш професионален футболист, оператор и продуцент.
рожден ден 1 януари 1984 г.
Място на раждане Серитос, Калифорния, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Съединените американски щати
Слънчев знак Козирог.
Нетна стойност 1 милион щатски долара към 2021 г.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми – 75 кг
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност афроамерикански.
Религия Кристиян.
Семейно положение Разведена.
Съпруг Мини Дламини (м. 08 юли 2017 г. – разделяне 15 февруари 2022 г.).
деца Един син (името не е известно).
приятелка Име неизвестно.
родители майка – г-жа Джоунс.
баща – Г-н Джоунс.
Братя и сестри Брат - неизвестен
сестра –
Квалификация Завършвам.
Училище Академия Пуласки.
Алма матер Държавен университет Бойзи.

Възраст и ранен живот на Куинтън Джоунс

Куинтън Джоунс е роден на 1 януари 1984 г. от родителите си в Серитос, Калифорния, Съединени американски щати. Тя ще бъде на 38 години през 2022 г. Козирогът е земен знак, а неговият слънчев знак е Козирог. Посещава Pulaski Academy в Литъл Рок, Арканзас, и е член на училищния футболен отбор. Джоунс продължи да посещава държавния университет в Бойзи, Айдахо. Куинтън получи бакалавърска степен. Той дори спечели държавния шампионат на Pulaski Academy през 2003 г. Той живее по-голямата част от живота си в Литъл Рок, Арканзас. Джоунс е американски гражданин, тъй като е роден и израснал в Съединените щати.

Височина и тегло на Куинтън Джоунс

Куинтън Джоунс е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Куинтън Джоунс

Нетната стойност на Куинтън Джоунс

Колко е нетната стойност на Куинтън Джоунс? По време на кариерата си той също е служил като играч на договор със Сан Диего Чарджърс от Националната футболна лига. Той обаче подаде оставка от поста си през август 2007 г. До юни 2008 г. той работи за Saskatchewan Roughriders (франчайз на Канадската футболна лига). В Urban Brew Studios работи като оператор и продуцент. В резултат на това нетната стойност на Куинтън Джоунс се очаква да бъде 1 милион щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Джоунс започва професионалната си кариера като футболист, представляващ отбора на своя колеж в продължение на много години. Той беше корнбек на американския футбол за колежанския си отбор. Той открива любовта си към футбола в ранна възраст и се стреми да бъде един от най-добрите играчи в Съединените щати. Въпреки това, поради заболяване, което му попречи да участва в дейности на открито, той беше принуден да се оттегли от спорта. По-късно работи като оператор в развлекателния сектор. През целия си живот той работи по различни инициативи. След това Куинтън започва работа като филмов продуцент. Работи в Urban Brew Studios.

Съпруга и брак на Куинтън Джоунс

Коя е съпругата на Куинтън Джоунс? Куинтън и Мини Дламини се запознават чрез общи познати. Те започнаха да се срещат дискретно малко след това. Тя е известна телевизионна водеща и актриса. Тя е в професията повече от осем години. На 8 юли 2017 г. Джоунс се жени за съпругата си. Тяхната сватба беше традиционно събитие, проведено в Глен Хилс, Дърбан Север. Тяхната сватба беше показана в програмата на Мини Дламини: Да станеш мисис Джоунс. Той описва нейните преживявания преди и след сватбата. На 15 февруари 2022 г. двойката подаде молба за развод и се раздели. Те имат едно дете заедно. Причината за раздялата им все още не е разкрита в интернет.

Популярни Публикации