Zhang Zining- Биография, възраст, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Джан Зининг е певица, актьор и телевизионна личност, добре известна с работата си като Zining. Тя беше част от Rocket Girls 101. Научете повече за биографията, възрастта, гаджето, височината, нетната стойност, кариерата на Zhang Zining

Кратки факти за Zhang Zining

Истинско име Джан Зининг
Псевдоним Джан Зининг
Известен като Певец, танцьор, актьор, телевизионна личност
Възраст 25 години
рожден ден 9 март 1996 г
Родно място Чънду, Китай
Знак за раждане Риби
Националност Китайски
Етническа принадлежност Западен Съчуан
Религия N/A
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 50 килограма.
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
гадже N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 5 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Джан Зи

Джан Зининг е роден на 9 март 1996 г. в Чънду, Китай . Тя е 25 годишен от 2022 г. Нейният роден знак е Риби. Нейната националност е китайка. Zhang Zining е китайска певица, известна най-вече със сценичното си име Zining. Тя беше водеща певица на китайската момичешка група MERA, преди да участва в шоуто за оцеляване Produce.

Кариера на Джан Зининг

Zining беше официално представена като член на 5-членната китайска момичешка група MERA под ръководството на Mavericks Entertainment по време на дебютно представяне в Пекин на 16 август 2017 г. и групата издаде първия си мини-албум.Зининг се появи в китайското риалити шоу за момичета за оцеляване Producein 2018, което се излъчваше по Tencent Video от 21 април до 23 юни. Тя се класира на седма позиция със 107 630 613 гласа и направи своя дебют като част от Rocket Girls, които ми изпратихте. При
На 9 август 2018 г. Mavericks Entertainment и Yuehua Entertainment издадоха съвместно изявление, в което обявиха напускането на Zining от Rocket Girls 101, заедно с колегите от групата Meiqi и Xuanyi.

Zining ще потърси соло път, след като завърши Rocket Girls на 23 юни 2020 г. Zining по-късно разкри първия си солов албум (ОЩЕ), който включва 12 песни, 11 от които вече бяха публикувани последователно от 2020 до 2021 г. Тя публикува тийзър сингъл за нейния солов албум на 14 юли 2020 г. Вторият сингъл от албума беше издаден на 12 август 2020 г. и включва известната певица A-Lin.

На 6 септември 2020 г. следващите три албума бяха публикувани като EP. Формализирана парафраза След това следните три албума бяха издадени съответно на 4 ноември 2020 г., 6 декември 2020 г. и 22 декември 2020 г. Zining пусна деветия сингъл от първия си солов албум. На 9 януари 2021 г., за която тя написа текста и десетия хит, Blue Eyes, на 31 януари 2021 г., за нейната котка на име Airy. Формализирано перифразиране на единадесетия й албум, за който тя е написала думите, беше издаден на 7 март 2021 г.

Джан Зининг Нетна стойност

Тя има добри доходи чрез музика. Очаква се нетната й стойност да нарасне още през следващите дни. Тъй като нейните фенове се увеличават всеки ден. Нетната стойност на Zhang Zining се оценява на между 5 милиона долара към 2021 г.

  Джан Зининг

Zhang Zining позира за снимка (източник: Instagram)

Zhang Zining - Етническа принадлежност, височина и тегло

Нейният етнос е от Западен Съчуан и има китайско гражданство. Тя също е висока 5 фута 8 и тежи около 50 кг. Косата й е черна, а очите й са черни.

Гаджето и срещите на Джан Зи

В момента е необвързана, тъй като е по-фокусирана върху кариерата си. Освен това има малко подробности за нейния личен живот или предишни връзки. Тя със сигурност ще плени сърцата на няколко любовници в обозримо бъдеще благодарение на своите способности, добър външен вид и личност.

  Инфографика за биографията на Zhang Zining

Биография на Джан Зи

Социална медия

Тя има по-малко активно присъствие в социалните мрежи. Тя може да бъде намерена в Instagram. Тя има 98,4 хиляди последователи в Instagram с потребителското име _winniebear_ и има огромни фенове, които я следват в Китай и много страни.

Факти

  • Тя е на 25 години.
  • Тя започва своята певческа кариера през 2017 г.
  • Тя получи над 100 милиона гласа, което доведе до приемането й в Rocket Girls 101.
  • Нейното сценично име Zining

Популярни Публикации