Рони Мънд - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Рони Мънд е известен американски актьор и телевизионна личност, който се е появявал във филми като Private Parts (1997), My Man Is a Loser (2014) и Limitless (2015). Работил е и като шофьор и лимузина. Наричан е още като Рони шофьора на лимузина. В продължение на няколко години той работи за американската радиоличност Хауърд Стърн.

Бързи факти

Празнувано име: Рони Мънд
Истинско име/пълно име: Рони Мънд
Пол: Мъжки
Възраст: 72 години
Рождена дата: 28 октомври 1949 г
Родно място: Ню Йорк, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,71 м
Тегло: 78 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Стефани Карни (м. 2018)
Деца/деца (син и дъщеря): ЧЕ
Запознанства/приятелка (име): ЧЕ
Професия: Актьор, Шофьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 0 хиляди

Биография на Рони Мънд

Рони Мънд е роден на 28 октомври 1949 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ. Той не е разкрил никаква информация за своите родители или ранно образование пред медиите или своите фенове. В резултат на това цялата тази информация се съхранява безопасно в личен профил. Започва кариерата си като шофьор на американската радиоличност Хауърд Стърн.

Възраст, височина и тегло на Рони Мънд

Рони Мънд е роден на 28 октомври 1949 г. и към 2022 г. е на 72 години. Висок е 1,71 метра и тежи 78 килограма. Рони Мънд

Рони Мънд (Източник: Instagram)

кариера

Рони Мънд започва професионалната си кариера като шофьор на лимузина на американския актьор Хауърд Стърн. След това навлиза във филмовата индустрия и започва да търси малки роли във филми. Рони се появява редовно в шоуто The Howard Stern Show. След това му бяха дадени второстепенни роли във филма. Private Parts (1997), My Man Is a Loser (2014) и Limitless са някои от основните му творби (2015). Той също се появява със съпругата си Стефани Карни в други телевизионни предавания.

Съпруга на Рони Мънд, брак

Рони Мънд се жени за Стефани Карни, американска актриса. Известно е, че е с близо 33 години по-млада от Рони. Те също са били виждани заедно в редица телевизионни предавания и събития. Те излизаха няколко години, преди да се оженят през 2018 г. В момента живеят в Ню Йорк.

Награди Рони Мънд

Рони Мънд никога не е получавал официална награда в кариерата си, защото никога не е правил нещо изключително. Имал е второстепенни роли във филми и е получил малко признание. Рони също е работил като шофьор на лимузина и шофьор. В резултат на това той постигна много в кариерата си.

Нетната стойност на Рони Мънд през 2022 г

Нетната стойност на Рони Мънд е 800 000 долара към 2022 г. След като работи като шофьор и водач на лимузина за американския актьор Хауърд Стърн, той натрупа това състояние. Рони също се появи в шоуто на Хауърд Стърн. Основният му източник на доходи идва от работата му като актьор и телевизионна личност.

Рони Мънд, американски актьор, работи като шофьор на Хауърд Стърн и шофьор на лимузина в продължение на няколко години. Основните му творби включват второстепенни роли във филми като Private Parts (1997), My Man Is a Loser (2014) и Limitless (2015). (2015). Той се появи в Шоуто на Хауърд Стърн, което беше домакин на самия Хауърд Стърн.

Популярни Публикации