Бел Лусия - възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Бел Лусия , австралийски модел и звезда в Instagram, е добре известна с работата си в списания и агенции за модели като „Maxim,“ „Factize Magazine: Interview and Editorial“ и „Factize Magazine: Interview and Editorial“, наред с други. Научете повече за биографията, уикито, възрастта, националността, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Бел Лусия

Бързи факти

Истинско име Бел Лусия
Псевдоним Бел
Известен като Модел, звезда в Instagram
Възраст на 27 години
рожден ден 13 октомври 1994 г
Родно място Австралия
Знак за раждане Паунд
Националност австралийски
Етническа принадлежност австралийски
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото 33-24-33 инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Зелено Синьо
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка 8,5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара

Биография на Бел Лусия

Бел Лусия, кралицата на красотата на Австралия, е родена на 13 октомври 1994 г. Тя е отгледана в Австралия от своите родители и братя и сестри. За съжаление информацията за родителите на Лусия в момента не е налична. Ще ви уведомим за нови и достоверни данни! Джейкъб Лусия, нейният по-голям брат, е единственият й брат и сестра. Бел се интересуваше от моделиране, когато беше в училище. В резултат на това родителите на Лусия насърчават нейната кариера на модел.

Бел Лусия, от друга страна, е австралийска гражданка. Тя е наполовина португалка и наполовина германка. Тя е от бял етнос. Нейната религия обаче е неизвестна. Бел, от друга страна, е завършила австралийския университет със специалност медицинска сестра.Колко висока е Бел Лусия? Височина, тегло, възраст

Лучия, зашеметяващият модел, е на 27 години. Родена е под зодия Везни. Лучия е висока 5 фута 8 инча. Тя тежи 55 килограма.

Бел също има зелено-сини очи и дълга, прекрасна светлокафява коса. Размерите на тялото й са 33-24-33 инча. Лучия има слабо телосложение и го поддържа чрез здравословна диета и редовни упражнения. Бел яде бъркани яйца на препечен хляб с мюсли за закуска и пие 3 литра вода на ден. Тя носи обувки 8.5 (САЩ) и рокля 4 (САЩ).

  Бел Лусия

Бел Лусия (Източник: Instagram)

С кого се среща Бел Лусия? Връзка и дела

Бел, моделът за „Loving Tan“, е необвързана и неомъжена жена. Тя е доволна от самотния си живот и обича да прекарва време със семейството си. Бел е много личен човек, който никога не е разкривал нищо за личния си живот пред обществеността. В резултат на това няма допълнителна информация за миналото или настоящето на Лусия. Носеше се слух обаче, че тя излиза с приятеля си в Лондон. Двойката сподели снимка на целувки в Instagram. Въпреки това, нито дуото го отрече, нито го прие.

Бел също се концентрира върху кариерата си на модел и Instagram звезда. Тя обича да посещава Япония и Южна Корея, както и да яде японска храна. Тя се забавлява с приятелите си. Пожелаваме на Бел успех в професионалните й начинания през следващите дни. Лусия ще срещне своя идеален мъж в бъдеще.

Как Бел Лусия преследва кариерата си? Професионален живот

25-годишният модел започва кариерата си на модел, когато е на 14 години. Тя си сътрудничи с различни марки чрез акаунтите си в Instagram, включително „Loving Tan“, „Oh Polly“, „Bondi Boost“, „White Fox“, „Windsor Store“, „PrettyLittleThing“, „Lounge Underwear“, „Missy Empire“ ,“ и „House Of CB.“ В едноименния си канал в YouTube тя също публикува уроци за грим, начин на живот и модни видеоклипове.

Освен това Бел подписа договор с най-добрата агенция за модели в света „Vivien's Models“ и беше обявена за „Жена на седмицата в Instagram“ на списание GQ през март 2017 г. По-късно тя беше представлявана от редица други агенции за модели, включително „ Leni's Model Management – ​​Лондон“, „Wilhelmina Models“ и „Modelwerk – Германия“.

Въпреки факта, че Лучия се появи на корицата на „Maxim Magazine – Australia“, тя беше представена и в „Factice Magazine: Interview and Editorial“. TMZ спомена Бел като нова и подобрена „Кармен Електра“.

Нетната стойност на Бел Лусия 2022 г

Belle от „Wilhelmina Models“ се оценява на стойност между 1 и 5 милиона долара към 2022 г. Нетното състояние на Лусия се оценява на между 100 000 и 1 милион долара през 2022 г. Бел изкарва прехраната си като професионален модел и звезда в Instagram.

По същия начин Бел е един от най-успешните и богати модели в модната индустрия. Заплатата, доходите и автомобилите й обаче все още се преразглеждат. Ще се свържем с вас веднага щом научим повече за имотите на Belle.

Социална медия

Бел, световноизвестният модел, е активна в сайтовете за социални медии. Лусия има много фенове и последователи в своите акаунти в социалните медии; Тя използва Facebook и Instagram.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 5.
  2. Тя обича да ходи в Япония и Корея.
  3. Тя харесва рамен.

Популярни Публикации