Ман Сити възроди интереса към Хари Кейн

Според Insider Notebook на ESPN Антонио Конте може да трябва да се бори, за да запази Хари Кейн далеч от Манчестър Сити.

Манчестър Сити подготвят нова оферта за нападателя на Тотнъм Хотспър Хари Кейн през януарския трансферен прозорец, според ESPN, в това, което може да бъде първата голяма битка на Антонио Конте като мениджър на Тотнъм Хотспър.

Градът все още търси нападател, след като пропусна Кейн през лятото. Капитанът на Англия заяви желанието си за ново предизвикателство далеч от стадиона на Тотнъм Хотспър, само за да обещае близкото си бъдеще на Спърс към края на трансферния прозорец. Кейн

Кейн

Феновете на Тотнъм са недоволни от 28-годишния футболист след разочароващото му представяне при загубата с 0:3 от Манчестър Юнайтед.

Преди Даниел Леви да смени Нуно Еспирито Санто с Антонио Конте, имаше надежда, че това може да промени мнението му преди януарския трансферен прозорец. Според запознати, Кейн е доволен от наемането на бившия мениджър на Челси и Интер, който е печелил сребърни титли в Англия и Италия.

 Кейн

Кейн

Манчестър Сити би бил готов да подложи на изпитание решимостта на Спърс да задържи Кейн, ако им се даде причина да вярват, че сделката е възможна. Кейн има договор с Тотнъм до 2024 г., а Леви винаги е оценявал нападателя на повече от £150 милиона – такса, която Сити не желае да плати.

Според ESPN, преди да поеме поста, Конте е бил уверен, че Кейн ще бъде включен в плановете му. Въпреки това, като се има предвид колко силно клубът беше засегнат финансово от пандемията на коронавирус, голяма оферта може да накара Леви да преразгледа. Все пак Шпорите заявиха частно решимостта си да задържат Кейн до края на сезона. През следващите седмици и месеци отношенията му с Конте ще бъдат важен фактор за ситуацията.

 Кейн

Кейн

Манчестър Сити също се интересува от нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, като няколко топ клуба в Европа, включително Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, се очаква да проявят интерес следващото лято.

Популярни Публикации