Благослови Амада - Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, кариера

Благослови Възлюбени е добре известна немско-того актриса, модел, телевизионна личност, влиятел в социалните медии и предприемач. Блес е опитен изпълнител в света на развлеченията. Според страницата му в IMDB, той дебютира в професията през 2018 г. с музикални видеоклипове. Работил е и по редица реклами и музикални клипове. Научете всичко за Bless Възраст на Амада, Благословена приятелка на Амада, Благословена нетна стойност на Амада, Благословена височина на Амада, Благословена кариера на Амада и още

Бързи факти

Пълно истинско име Блез Възлюбен.
Сценично име Благослови Възлюбени.
Възраст (към 2021 г.) на 24 години.
Професия Актьор, модел, телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 29 май 1997 г
Място на раждане Ломе, Того.
Сегашен адрес Мюнхен – Бавария (Германия).
образование Завършвам.
Алма матер Училище Ото Фалкенберг.
Семинар Chubbuck & Choises, Тим Гард.
Нетна стойност -2 милиона USD (приблизително).
Националност Германско-Того
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 0,8″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Благословете възрастта и ранния живот на Амада

Този прекрасен мъж е роден в африканско семейство в Ломе, Того. Рожденият му ден е 29 май 1997 г . Той е на 24 години към 2021 г. Името му е Блез Амада. По време на гимназиалните си години той започва да се изявява. Блес е възпитаник на Otto Falckenberg Schule. От 2019 г. до 2020 г. той също посещава семинара Chubbuck & Choices, Tim Garde. Той е ученик в Otto Falckenberg Schule от 2017 г. Учи музика, танци и драма в допълнение към актьорството. Блес е добре познат актьор в професията в резултат на уменията си.

Височина тегло

Блес Амада е висока 6 фута 0,8 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Благослови Възлюбени

Благослови Възлюбени

Благослови любимата нетна стойност

Колко струва нетната стойност на Bless Amada? Блес Амада изкарва прехраната си като актьор. Професията му на модел и платените промоции са вторичните му източници на доходи. Смята се, че нетната му стойност е между и милиона USD (приблизително).

кариера

Блес Амада участва в редица класове по актьорско майсторство. От 2019 г. до 2020 г. той посещава семинара „Act!-Filmschauspiel workshop Chubbuck and Choices“, според официалните му профили. През 2019 г. той се появи като Тайо в телевизионен филм, озаглавен „Heute Stirbt hier Kainer“. След това през 2020 г. той изигра Ной във филма „Старият свят“.

Блез Амада навлезе в развлекателната професия, след като посети много семинари. Според биографията му в IMDB, той прави актьорския си дебют през 2018 г. с музикалния видеоклип „Sido Feat. Haftbefehl & Kool Savas: 4 Uhr Nachts.’ През 2021 г. той се появява в шест филма и телевизионни програми. Блес придоби известност, след като се появи в телевизионния мини-сериал „Walgericht: Black Forest Crime“. След това той участва във филми като For Heaven’s Sake, Die Chefin, Heute stirbt hier (K)ainer и други.

Благословете приятелката и срещите на Амада

С кого се среща Блес Амада? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Bless Amada не е обект на никакви слухове или противоречия. Блес Амада се пази на разстояние от слуховете, които биха могли да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации