Оукли Фишър - Wiki, възраст, нетна стойност, родители, гадже, височина, кариера

Оукли Фишър е YouTuber и Instagram знаменитост от Съединените щати. Оукли Фишър е добре известна с появата си в седмия сезон на Малки сладки лъжкини. Тя също е Instagram модел и дете актьор в ранна възраст, както и брат и сестра на Kyler и Madison Fisher. Разгледайте повече за Oakley Fisher Възраст, биография, Wiki, височина, тегло, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име Оукли Фишър
Псевдоним Оукли
Пол Женски пол
Известен като YouTuber, Instagram звезда
Възраст Четири годишен
рожден ден 23 юни 2016 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
Знак за раждане Овен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Височина 3 фута и 4 инча
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Светлокафяво
Номер на обувка N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Любими храни N/A
Марки N/A
Хоби Хранене, игра

Оукли Фишър Биография, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Оукли Фишър е роден на 23 юни 2016 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ . Тя ще бъде четири годишен през 2021 г. Кайлър Фишър е името на баща й, а Мадисън Фишър е името на майка й. Тя има две сестри на име Тейтъм и по-малка сестра на име Халстън Фишър. Нейната зодия е рак, а тя е от бял произход.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Оукли Фишър? Височината й е 3 фута 4 инча, но формата на тялото й ще се промени с възрастта. Няма налични подробности за теглото или телесните й измервания. Има стегнато тяло, светлокафява коса и зелени очи. Числата за измерване на тялото на Taytum ще продължат да се променят още няколко години поради нейната зрялост, тъй като тя все още не е напълно узряла.  Височината на Оукли Фишър

Оукли Фишър (Източник: Instagram)

Oakley Fisher Нетна стойност и социални медии

Многостранно талантливата знаменитост е много популярна в социалните мрежи. Родителите й имат пълна власт над страниците им в социалните мрежи. Близнаците споделят уебсайт за социална мрежа. Нейният акаунт в Instagram, @taytumandoakley, има над 3,1 милиона фенове. Тя пише предимно блогове за личния си живот, като например за фотосесии, а понякога и за семейството си. Нейният акаунт в Twitter има над 450 фенове, а страницата й във Facebook, @TaytumandOakley, има над 6,4 хиляди последователи.
Няма налични подробности за нейната нетна стойност. Въпреки това, тя все още е твърде млада, за да управлява парите, а родителите й се занимават с всички нейни финанси. Тя изглежда си изкарва добре. Приходите й произтичат от нейните социални медии, представяне, реклама и личност в социалните медии. Нейното нетно състояние се оценява на 1 милион долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Тя е звезда от началото на кариерата си, откакто родителите им станаха популярни YouTubers и актриси. Тейтъм, сестрата на близнаците, е кръстена на нея, а майка им стартира страницата в Instagram два дни след раждането им.

Благодарение на техния сладък костюм, очарователно лице и фотопоток на уебсайта, те имат хиляди фенове. Те имат милиони абонати в Instagram, както и тяхната една минута по-голяма сестра Taytum. И двете близначки бележат телевизионните си изяви в ранна възраст. През 2017 г. тя изобрази Холи в дневната сапунена опера на NBC „Дните на нашия живот“, където майка й имаше мимолетна епизодична роля през 2012 г.
Освен това, тя участва в последния сезон на телевизионното шоу Pretty Little Liars със сестра си Taytum, която играе Грейс. Когато беше на три месеца, тя участва в телевизионна реклама. Тя все още е добре позната в YouTube. Още от раждането им родителите им започнаха да ги включват в редовните си влогове. Влоговете дават видимост в личния им живот. Taytum и Oakley са включени в YouTube канала Kylar and Insane.

Който и да е от добре познатите видеоклипове, в които те участваха, бяха МНОГО ПЪРВИ ВЛОГОВЕ!, ТЕЙТУМ И ОУКЛИ СНИМАХА С ДЖЕЙК ПОЛ! и ЕДИН ДЕН С ЛОГАН ПОЛ! ТЕЙТУМ И ОУКЛИ СТАВАТ НА ГОДИШКА! (ПАРТИ ЗА РОЖДЕН ДЕН!) , БЕБЕТА БЛИЗНАЦИ ЛЯТНО ЩАСТИЕ НА БАСЕЙН (ПРЕКАЧАВАНЕ НА СЛАДОТА) и 4-ГОДИШНАТА ЕВЪРЛИ ГОНИ КАЙЛЪР С ОРБИЙЗ (РАЗМЯНА НА ДЕЦА СЪСПЕНС) . Близнаците за първи път отидоха на „VidCon“ през 2017 г.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Оукли Фишър? Оукли е честен мъж, който все още не се е оженил. Тя също е твърде млада, за да влезе във връзка. Освен това има малко подробности относно нейния личен живот или предишни връзки. Тя вероятно ще завладее сърцата на няколко любовници в обозримо бъдеще благодарение на своя талант, добър външен вид и личност.

По същия начин няма слухове или скандали относно нейния професионален или личен живот. Тейтъм не е била замесена в скандали и предпочита да не се свързва с клюки и спорове, предпочитайки да се концентрира върху работата си.

  Инфографика за биография на Оукли Фишър

Биография на Оукли Фишър

Факти

  • Тейтъм, сестрата на близнаците, е кръстена на нея, а майка им стартира страницата в Instagram два дни след раждането им.
  • Те имат милиони абонати в Instagram, както и тяхната една минута по-голяма сестра Taytum.
  • Те имат хиляди фенове благодарение на сладкия си костюм, очарователно лице и фотопоток на уебсайта.
  • И двете близначки бележат телевизионните си изяви в ранна възраст.

Популярни Публикации