Yazemeenah Rossi- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Яземина Роси , френско-американски модел със сребриста коса, е популярен избор. Освен като модел, фотограф и дизайнер, Yazemeenah Rossi е известна и с работата си в областта на социалното предприемачество и разказването на истории.

Бързи факти

Пълно име: Яземина Роси
Дата на раждане: 21 декември 1955 г
Възраст: 66 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Модел, фотограф, социален предприемач
Държава: Франция
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: развод
Нетна стойност 0 000 до милион
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Бяло/Сиво
Размер на тяло 34-27-36 инча
Родно място Корсика
Националност френски, американски
Етническа принадлежност Нахален
деца две

Биография на Яземина Роси

Яземина Роси е родена на 21 декември 1955 г. Нейните баба и дядо я отглеждат в Корсика, Франция. Тя също е отгледана на френския континент като дете. Подобно на този модел, чиято зодия е Стрелец и чиято националност е разделена поравно между Франция и Съединените щати, Малибу, Калифорния, е мястото, където тя живее в момента.

  Yazemeenah Роси възраст

Яземина РосиВисочина и тегло

Яземина Роси е висока жена, стояща на височина приблизително 5’9″ (174 см). Този модел, от друга страна, тежи 126 фунта (57 кг). Освен това размерите на гърдите, талията и бедрата на този модел са 34-27-36 инча.

По същия начин този модел има тъмнокафяви очи и бяла/сива коса. Косата й може да изглежда като побеляла, когато остарее, но това не е така. Още на 12-годишна възраст косата й започва да побелява. Откакто се премести в Съединените щати през 1999 г., тя успя да демонстрира косата си като модел.

кариера

Yazemeenah Rossi е мултиталантлива. Тя е била модел, фотограф, дизайнер и разказвач на истории. 2017 включва Timeless Beauty, Revelator и The Grasslands.

Тя започва да работи като модел на 30 години във Франция. Тя е уникален модел, защото започна, когато повечето го правят. Този човек стана модел на Ford Modeling Agency в Ню Йорк.

Като един от първите модели със среброкоси коси, тя е пионер в модата. Въпреки че е модел, тя винаги е обичала фотографията. Този среброкос модел е честен в живота и работата. Тъй като е красива, тя приема лунната си коса и бръчки.

Израснала в пустинята, тя се радваше на здравословен, балансиран, духовен, единен начин на живот. Тя се занимава с йога от 30 години и намира красотата в малките неща от ежедневието си. През 2000 г. тя започва да се самофотографира в Ню Йорк. Модифицираните й снимки от портфолиото я дразнеха, тъй като не можеше да се разпознае. Получи се страничен бизнес.

Тя е модел и творчески директор пред и зад камерата. Тя е фотограф, който предпочита естествената светлина. Самоук, този модел е излагал портрети, пейзажи и натюрморти в самостоятелни и групови изложби. Тя също е активна онлайн.

Тя също е художник. Тя се възхищава и уважава занаятчиите. Тя също така моделира и снима техните носими произведения на изкуството, за да ги популяризира и споделя в световен мащаб.

Нетната стойност на Yazemeenah Rossi

Смята се, че уникалният модел струва между 800 000 и 1 милион долара в САЩ.

  Yazemeenah Rossi нетна стойност

Яземина Роси

Yazemeenah Rossi Съпруг, брак

Роси е неомъжена и доволна, преследвайки страстта си към изкуството. В потвърждение на слуховете за предишните й бракове, тя е сгодена на 17. Не след дълго ражда сина си. Когато най-накрая роди дъщеря, бяха изминали три години, откакто посрещна сина си. Сара и Лиан, двете й внучки, са продуктите на съюза на сина й. Към 2022 г. внуците й са съответно на 20 и 17 години.

Роси се разведе с първия си съпруг на 30 години. Десет години след развода си тя се жени отново. 15 години по-късно обаче вторият й брак също завършва с развод. Въпреки че се разведоха, тя и вторият й съпруг са близки приятели.

Популярни Публикации