Ehren McGhehey- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност

Почитай Макгихи е американски актьор и смелчага, роден на 29 ноември 1976 г. в MC Minnville, Тенеси. Той се появява в множество телевизионни сериали. Той е най-известен с ролята си в сериала на MTV Jackass. Повечето от феновете му го смятат за най-брилянтния и талантлив актьор, който някога е живял. Известен е като смелчагата заради каскадите, които изпълнява, довели до загубата на предния му зъб.

Бързи факти

Празнувано име: Почитай Макгихи
Истинско име/пълно име: Почитайте Кенет Макгихи
Пол: Мъжки
Възраст: 45 години
Рождена дата: 29 ноември 1976 г
Родно място: Мак Минвил, Орегон, САЩ
националност: американски
Височина: 1,85м
Тегло: 72 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Професия: Актьор, каскадьор, предприемач
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Онър Макгихи

Почитай Макгихи е роден на 29 ноември 1976 г. в MC Minnville, Орегон, в семейството на Кенет и Линда Макгихи. Родителите му се развеждат, когато той е на седем години, и той е изпратен да живее при баба си и дядо си в Тексас. Ерен има две по-големи сестри, Лесли Макгихи и Стейси Макгихи. Въпреки че малко се знае за образованието му, Ерен завършва гимназията MC Minnville през 1995 г. Той започва да прави каскади в ранна възраст и дори счупва предните си зъби, докато ги изпълнява.

Ehren McGhehey Възраст, височина, тегло

Почитай Макгихи е роден на 29 ноември 1976 г. Към 2022 г. е на 45 години. Висок е 1,85 метра и тежи 72 килограма.  Почитай Макгихи

Почитай Макгихи

кариера

Почитай Макгихи става професионален сноубордист, след като завършва гимназия. През това време той изпълнява множество каскади и е известен с няколко прякора, включително Danger Ehren, Dange и Scars. Ерен се оттегли от скейтборда, след като получи нараняване на врата, след което започна работа в скейт магазин в Портланд.

Въпреки че беше в скейт магазина, той засне някои от своите идеи и каскади, макар и в малък мащаб. Тези каскади привлякоха вниманието на режисьора на Jackass Джеф Тремейн, който го нае в екипа Jack ass. По-късно той се появява във всеки филм за Jack-Ass. Той беше добре известен в шоуто с мотото си, първо безопасност, преди да изпълни каквато и да е каскада.

Неговите колеги от актьорския състав го нарекоха Опасния Ерен, защото беше склонен да губи зъбите си по време на тези каскади. Неговата най-известна каскада във филмите за Jack Ass е като пътник терорист в каскадата на Infamous Terror Taxi в Jack Ass 2. Шоуто за Jack Ass е отменено през 2003 г.

По-късно през 2003 г. той се появява във филма Grind, а през 2007 г. се появява във филмите Paranoid Park и Bam’s Unholy Union. Той също се появява в популярния телевизионен сериал Portlandia през 2012 г. През 2014 г. и 2015 г. той се появява съответно във филмите Ridiculousness и Grimm. Ерен, роден в Портланд, е бил съдия в множество комедийни предавания.

По време на интервю през 2018 г. Ерен показа своите 25 белега от операции и призова хората да приемат сериозно същността на спорта, защото хората имат само едно тяло и един живот. Те трябва да се грижат за себе си и да не се отнасят към истинския спорт като към видео игри.

Постижения и награди на Ehren McGhehey

Ерен е постигнал много в кариерата си, като се появява в много филми като Jack Ass, Grind и Paranoid Park, както и в телевизионни сериали като Bam’s Unholy Union и the Grimm, който е много популярен телевизионен сериал.

Почитайте нетната стойност на McGhehey през 2022 г

Почитай Макгихи има нетна стойност от повече от милиона към [current date format=’F Y’]. Това произтича от ролите му в различни филми през цялата му кариера, както и многобройните му изяви като съдия в комедийни шоута в Портланд.

Дори след като получи нараняване на врата, Ерен никога не спира да снима каскади, което го накара да получи значителна роля в екипа на Jack Ass и по-късно успех. Много млади хора трябва да следват неговите стъпки, като не позволяват на пречките да им попречат да постигнат целите и успеха си.

Съпруга на Онър Макгихи, брак

Почитай Макгихи е успял да запази личния си живот личен въпреки своята знаменитост. Нищо не се знае за това, че се среща или има приятелка. Също така не е сигурно дали е женен или не. Ерен също е самотен родител. Много от феновете му го обвиняват, че е гей, защото не е виждан да излиза с никого, но той никога не е коментирал темата.

Повечето от феновете му го обожават заради неговата остроумна и оптимистична личност. Той също така тренира в повечето случаи, което му спечели голям брой последователи в социалните медии. Ерен е известен и с прическата си Mohawk, която стана изключително популярна сред феновете му.

Популярни Публикации