Запознайте се с четиримата съпрузи на Кейти Сагал

Кейти Сагал е част от развлекателната индустрия повече от 50 години. Талантливата 68-годишна актриса и певица и автор на песни е добре позната в САЩ. Тя се появява в редица популярни телевизионни предавания, включително Married… with Children, Sons of Anarchy, Shameless и The Conners.

Кейти също спечели Златен глобус за ролята си в Sons of Anarchy, за която получи наградата за най-добра актриса в телевизионен сериал драма. Сагал също е певец и автор на песни в допълнение към актьорството. През 1994 г. тя издава първия си солов албум, Well… Тя дори помага в написването на музиката за Sons of Anarchy.

Кейти се е омъжвала четири пъти, откакто е започнала кариерата си в бляскавата шоубизнес индустрия като млада. Кърт Сътър е нейният настоящ съпруг, за когото се омъжи през 2004 г. И така, за кого се е омъжила Кейти Сагал? Колко време е прекарала с бившите си съпрузи?И така, нека научим за всички съпрузи на Кейти Сагал в тази статия.

Фреди Бекмайер - първият съпруг на Кейти Сагал

През 1977 г. Кейти Сагал и Фреди Бекмайер се женят. Те са женени четири години, до 1981 г., когато се развеждат. Заедно с брат си Стивън Бекмайер той е един от основателите на групата Beckmeier Brothers. Фреди също беше член на блус бандата на Пол Бътърфийлд като басист.

  Кейти Сагал

Кейти Сагал със съпруга си

Кейти имаше връзка с основателя на KISS Джийн Симънс, преди да се омъжи за Фреди. Тя каза на Джийн за предложението на Фреди, когато той я помоли да се омъжи за него. Кейти дори каза на Джийн, че ако той не я покани за брак, тя ще се омъжи за Фреди. Сагал се ожени за Фреди Бекмайер, след като Симънс се изсмя.

Фред Ломбардо - вторият съпруг на Кейти Сагал

Кейт Сагал се омъжи за Фред Ломбардо през 1986 г., след като първият й брак завърши с развод. Фред беше музикант и актьор, който се появи във филма от 1994 г. Love Is A Gun.

  Кейти Сагал

Кейти Сагал със съпруга си

За жалост. Бракът на Кейти и Фред беше кратък. Двойката беше женена само три години, когато се разведе през 1989 г. По време на брака си с Фред Ломбардо, Сагал си проправи път във филмовата индустрия. Изгряващата звезда от „Синове на анархията“ изглежда е оказала значително влияние върху втория си брак.

Джак Уайт - Кейти Сагал трети съпруг

Кейти започва да се среща с Джак Уайт през 1990 г., само година след развода си с Фред Ломбардо. От 1977 до 1980 г. бившият съпруг на Кейти Сагал е барабанист в рок групата Steppenwolf. Той също така служи като съветник по хокей и се появява във филми като The Mighty Ducks и Guiding Light.

  Кейти Сагал

Кейти Сагал със съпруга си

Преди да се оженят през ноември 1993 г., двойката излиза три години. Кейти и Джак бяха женени десет години, от 1993 до 2000 г., преди да се разведат. Сара Грейс Уайт, Руби Джийн Уайт и Джаксън Джеймс Уайт са трите деца на двойката, родени в хода на техния седемгодишен брак.

Кърт Сътър - настоящият съпруг на Кейти.

Кейти не се поколеба да се омъжи за четвърти път след три неуспешни брака. Е, тя може да е доволна от избора си. Кърт Сътър, американски актьор, а режисьорът е настоящият съпруг на актрисата.

От 2004 г. Кърт е съпруг на Кейти Сагал и двамата са работили заедно по Sons of Anarchy.

  Кейти Сагал

Кейти Сагал със съпруга си

Кърт Сътър е настоящият съпруг на Кейти Сагал. Wikimedia Commons е източникът на това изображение.
Двамата се запознаха чрез общ приятел и всичко започна, когато Кърт покани Кейти на кафе. Прекрасната двойка се жени на частна церемония в Лос Анджелис през 2000 г., след като са се срещали известно време.

Есме Лоиз Сътър е дъщерята на двойката, която те посрещнаха чрез сурогатно майчинство. Кейти заяви, че е твърде стара, за да носи дете и че вярва, че това е най-добрият вариант за нея.

Въпреки това актрисата от Синовете на анархията изглежда е доволна от настоящата си връзка. Съпругът на Кейти Сагал може да се грижи добре за семейството им. Пожелаваме им успех в бъдеще.

Популярни Публикации