Jade Catta Preta ще бъде представена като домакин на Hotties

Hotties, следващата риалити програма на Hulu, ще изпрати участниците на срещи на сляпо с обрат. Предполага се, че храната е езикът на любовта и тази програма ще съчетае двете. Тези участници не само ще ходят на срещи на сляпо, но и ще трябва да готвят срещу други двойки. Джейд Ката-Прета, водещата на шоуто, ще оценява състезателите. Бразилската знаменитост реагира на програмата Hulu в интервю за Uinterview:

Вярвам, че всеки обича да вижда как хората консумират топла храна! Това е събитие. Вижте Hot Ones или която и да е от игрите, които Джими Кимъл играе в своята програма, където хората консумират гореща храна. Вярвам, че обичаме да виждаме как другите губят контрол.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от JADE CATTA-PRETA 🇧🇷 (@jadecattapreta)Кой ще избере най-хубавите на деня?

Джейд Ката-Прета, актриса и комик, ще бъде домакин и съдия на риалити програмата за запознанства на Hulu Hotties. Тя е известна със своето комедийно време и страхотни коментари и ще предостави забавни коментари за игра по игра за датите. Домакинът на Hotties, 38, е роден в Сао Пауло, Бразилия, и в момента живее в Лос Анджелис. Тя редовно посещава комедийните клубове в Ню Йорк и свири из цялата страна на английски и португалски. Преди епидемията тя беше домакин на EThe!’s Soup, който преди беше воден от Джоел Макхейл, докато шоуто не беше отменено през 2015 г. Супата беше възкресена след епидемията и Джейд беше избрана за водеща поради забавното си поведение.

 Jade Catta Preta

Джейд участва в няколко телевизионни програми, включително American Housewife, Californication и Punk’d на MTV. Тя също се е появявала като гост-звезда в Modern Family, The Jim Gaffigan Show, Angel from Hell, 2 Broke Girls и Sullivan & Son. Нетната й стойност е един милион долара. Тя има значителни последователи в социалните медии, като има 44,5 хиляди последователи в Instagram и 16,4 хиляди последователи в Twitter. Нейните публикации често се въртят около живота й като комик.

Когато хората осъзнаят, че са по телевизията или са наблюдавани, те слагат маска, което увеличава чувството им за контрол, според Джейд. Тя е очарована от концепцията за отнемане на нещо и е нетърпелива да види отговорите им.

Повече информация за програмата

За да участват в надпреварата за желаната награда, втора среща на стойност 00, двойките трябва не само да са на най-добрата среща и да имат най-страхотната чиния, но също така трябва да изпълнят три огнени задачи. Когато двойката спечели, зависи изцяло от тях дали да отидат на срещата или да разделят паричната награда наполовина и да приберат парите вкъщи. Според прессъобщението за The Hotties, концертът ще бъде:

В това лудо предизвикателство за запознанства четирима привлекателни индивида отиват на срещи на сляпо и се състезават в кухнята, за да приготвят качествена кухня за вечер. Въпреки това, за да продължат да готвят, те трябва да преодолеят огромни препятствия с гореща храна! Дали борбата с жегата ще им помогне да изгорят през фасадите на първата среща и да изградят по-истинска връзка… или всичко ще бъде забавна гореща бъркотия?

 Jade Catta Preta

Hulu ще стартира програмата на 16 август в 12 ч. ET. Всички 10 епизода ще бъдат пуснати по едно и също време.

Популярни Публикации