Коя е Мегалин Ечикунвоке? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Мегалин Ечикунвоке стана известна благодарение на изпълнението си в шоуто на That 70s. В кариерата си тя се появява в множество филми и телевизионни предавания. Никол Палмър, първият й герой, се появи в Шоуто на Стив Харви. Тя също се появява в няколко други телевизионни предавания и филми, включително Спешна помощ и Бъфи, убийцата на вампири. В края на 2018 г. тя участва в оф-бродуейска продукция на Apologia.

Бързи факти

Празнувано име: Мегалин Ечикунвоке
Истинско име/пълно име: Ebubennem Megalyn Ann Echikunwoke
Пол: Женски пол
Възраст: 39 години
Рождена дата: 28 май 1983 г
Родно място: Спокейн, Вашингтон, САЩ
националност: американски
Височина: 1,57 м
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруг (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/гадже (име): N/A
Лесбийка ли е Мегалин Ечикунвоке? не
Професия: актриса
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Megalyn Echikunwoke

Мегалин Ечикунвоке е родена в Спокейн, Вашингтон, на 28 май 1983 г. Родителите й са Анита Лори и Онигве Ечикунвоке. Тя има европейско потекло от страна на майка си и игбо нигерийско потекло от баща си. Баща й, имигрант в Съединените щати, който е служил в Гражданската война в Нигерия, е имал хепатит B, след като е бил прострелян с пистолет.

Когато Мегалин беше само на четири години, баща й почина от рак на черния дроб. По-късно тя се премества в Чинле, Аризона, където майка й я отглежда там в индиански резерват навахо с братята и майка си. На 14, докато участва в представление в летен лагер, тя е забелязана от продуцентска фирма.  Мегалин Ечикунвоке

Мегалин Ечикунвоке

Възраст, височина, тегло на Мегалин Ечикунвоке

Мегалин Ечикунвоке е родена на 28 май 1983 г. Към 2022 г. е на 39 години. Висока е 1,57 метра и тежи 55 килограма.

кариера

A Good Day to Die Hard, Electric Slide, Night Swim, The Meddler, CHiPs, Step Sisters, An Actor Prepares, Night School и Late Night са само някои от филмите, в които тя се появява. Тя също се появява в Funny Valentines, B.S. , Great Lengths, Hitched, Camjacklers, Fix, Who Do You Love?, Damsels in Distress, Безплатни прегръдки, Красиви хора, Damsels in Distress, Damsels in Distress,

Тя се е появявала в няколко телевизионни програми, включително Creature, The Steve Harvey Show, Malibu, CA, Spyder Games, 24, Sheena, ER, For the People, What I Like About You, Buffy the Vampire Slayer, Like Family, Veronica Mars, Шоуто от 70-те, Свръхестествено, 4400, Играта, CSI: Маями и други. Вдигане на летвата, Закон и ред: Damien, Ghosted, White Famous, Almost Family, 90210, House of Lies, Made in Jersey, American Dad!, Mind Games, The Following, Arrow, Raising the Bar и The Following.

Vixen, Freedom Fighters: The Ray, Injustice 2, Mortal Kombat 11 и Heroes of the Storm са само част от уеб сериалите и видеоигрите, в които тя участва.

Признание и постижения

Мегалин Ечикунвоке не е получавала никакви почести или признание до момента, но е изиграла някои наистина страхотни роли в множество телевизионни епизоди и филми. Чрез привличането на свежи, млади гласоподаватели, тя служи и на обществото. По време на кариерата си тя също има множество участия във видео игри и онлайн сериали.

Нетната стойност на Megalyn Echikunwoke през 2022 г

Мегалин Ечикунвоке има нетна стойност от около 5 милиона долара към октомври 2022 г. Тя е участвала в множество телевизионни предавания и филми, което е увеличило нетната й стойност. Тя се представи блестящо във всяка от ролите, които е изиграла в различни филми и телевизионни предавания. Тя има голяма база от фенове заради харизматичното си отношение и привлекателно лице.

Американската актриса Megalyn Echikunwoje, която е от европейски, игбо и нигерийски произход, се е появявала в голям брой филми, телевизионни предавания, видео игри и уеб сериали. Тя се представи блестящо във всяка от ролите, които е изиграла в различни филми и телевизионни предавания. Тя има голяма база от фенове заради харизматичното си отношение и привлекателно лице.

Популярни Публикации