Кимбърли Лоайза- Wiki, възраст, гадже, семейство, нетна стойност, височина

Кимбърли Лоайза е певец, YouTuber и интернет знаменитост от Мексико. Нейният канал в Youtube, където качва произволни влогове, е нейният най-известен. Кимбърли също използва TikTok, за да споделя забавно и красиво съдържание. Кимбърли Лоаиза е третият най-абониран Youtuber в Мексико, според скорошни доклади. По същия начин тя е 16-ият най-следван потребител на TikTok в света.

Уики и биография на Кимбърли Лоайза

Кимбърли Гуадалупе Лоаиза Мартинес (Истинско име) е роден на 12 декември 1997 г. в Мексикали, Баха, Калифорния. Тя е на 23 години от 2021 г. Кимбърли прекарва осем години от детството си в Мексикали, преди да се премести в Масатлан ​​със семейството си за още десет години. В момента тя живее в Тихуана, Мексико.

Кимбърли Лоайза се вижда тук с майка си. Според нашите открития няма много подробности за ранния живот на Кимбърли Лоайза. Нейният профил в Instagram ясно показва, че е дълбоко свързана със семейството и приятелите си. Кимбърли получава основното си образование в близкото частно училище в Мексикали. Тя обаче смени училището, след като се премести в Масатлан. Кимбърли не е разкрила много за дните си в колежа в интернет.Пълно истинско име Кимбърли Гуадалупе Лоаиза Мартинес.
Известен като Кимбърли Лоайза.
Дата на раждане 12 декември 1997 г.
Възраст (към 2021 г.) на 23 години.
Място на раждане Мексикали, Мексико.
Сегашен адрес Тихуана.
Професия YouTuber.
Нетна стойност 50-60 милиона USD (приблизително).
Националност мексикански.
Религия християнството.
Зодия Стрелец.
образование Не се знае.
Училище/Колеж Местно частно училище.
Профили в социалните медии Instagram : @kimberly.loaiza Twitter : @KimberlyLoaiza_ Facebook : @kimberlyloaizaa YouTube канал №1 : Самостоятелно заглавие YouTube канал №2 : Ким Лоиза Канал #3 в YouTube : JukiLop Spotify : Самостоятелно заглавие

Външен вид

Кимбърли Лоайза, който е сладострастно изграден, има най-убийствения външен вид. Нейната привлекателна личност и нежна усмивка определено биха ви разтревожили. Ще се изненадате да чуете, че тя е загубила значително количество тегло скоро след като е родила момиченцето си. Кимбърли Лоаиза е висока 1,72 м

Височина (прибл.) Във футове, инчове: 5′ 8″. ​​В метри: 1,72 м. В сантиметри: 172 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 60 kg. В паундове: 132 lbs.
Цвят на косата Тъмно кафяво.
Дължина на косата Дълги.
Цвят на очите кафяво.
Татуировки Тя има различни татуировки по тялото си.

Етническа принадлежност, семейство и братя и сестри

Самоиздигналият се YouTuber е запазил живота си в тайна. Въпреки това, преглеждайки нейните емисии в Instagram, открихме някои нейни изображения с нейните родители и други роднини. Когато пътува, тя обича да прекарва време със семейството си. Според нашето проучване Кимбърли принадлежи към кавказкия етнос на Бялата раса.

Частна корпорация наема баща й (името не се разкрива). Майка й (името не се споменава) е домакиня, която обича да се грижи за семейството си.
Кимбърли има три сестри (Елизабет Лоаиза, Дино Лоаиза и Стефани Лоаиза) и брат (Кимбърли Лоаиза) (Карлос Лоаиза).

Кимбърли Лоайза Гадже и запознанства

След като се среща с Хуан Де Диос Пантоха в продължение на осем години, Кимбърли Лоаиза се омъжи за него през 2020 г. Хуан е известен певец и личност в социалните медии. Според съобщенията Кимбърли е била в не толкова сериозна връзка с приятеля си преди Хуан. Тя, от друга страна, не е разкрила нищо за предишната си връзка никъде в интернет.

Хуан и Кимбърли посрещнаха момиченце в семейството си, което нарекоха Кима Пантоха Лоаиза. Двойката поддържа страхотно приятелство с дъщеря си и радва феновете си със сладки снимки от спомените си.

Професионален живот, кариера

През 2016 г. Кимбърли започна своето пътуване в YouTube. Наричат ​​я един от най-популярните YouTubers в момента. Кимбърли е известна като един от най-популярните потребители на YouTube за всички времена за споделяне на видеоклипове от ежедневните си преживявания. Ще бъдете шокирани да чуете, че каналът на Ким в YouTube има около 29,2 милиона абонати (към март 2021 г.).

След като разгледа нейните нарастващи последователи в YouTube. През 2019 г. Кимбърли избра да пусне нов канал в YouTube. На този сайт тя показва своя вокален талант, като публикува официални видеоклипове в YouTube на своите песни. Тя има 9,89 милиона абонати на канала си в YouTube (към март 2021 г.).

Нетна стойност на Кимбърли Лоайза

Колко е нетната стойност на Кимбърли Лоайза? Някои от добре познатите й песни включват Enamorarme, No Seas Celoso, Me Perdiste и Do It. В Spotify тя има около 1 445 646 месечни слушатели. Общата нетна стойност на Кимбърли е около 50-60 милиона USD (приблизително).

Кимбърли и съпругът й Хуан имат канал в YouTube, където си сътрудничат. Двойката споделя предизвикателства, забавни моменти и други уникални моменти със своите последователи в този форум. Успехът на канала помогна на двойката да достигне 17,3 милиона абонати само за три години.

 Инфографика за биография на Кимбърли Лоайза

Кимбърли Лоайза Биография

Факти за Кимбърли Лоайза

 • Кимбърли Лоаиза е мексиканска Youtuber, музикална изпълнителка и влиятелна социална медия, която е една от най-популярните интернет личности в света.
 • Нейната националност е мексиканска.
 • Кимбърли Лоаиза се намира на различните уики страници, които описват нейната биография и кариера.
 • Считано от днес, Кимбърли Лоайза е само на 23 години.
 • Тя е родена в Мексикали, Долна Калифорния, Мексико.
 • Youtuber празнува рожден ден на 12 декември всяка година. Освен това нейният роден знак е Стрелец.
 • Продължавайки, Кимбърли Лоайза има добра височина. Тя изглежда много красива с дългата си черна коса и лешникови очи.
 • Нейната активност в социалните медии е луда.
 • Кимбърли Лоайза има около 25 милиона последователи в Instagram.
 • Кимбърли има повече от 28 милиона потребители в Youtube. Тя е третият най-абониран YouTuber в Мексико и е на 16-то място в света.
 • Следователно TikToker Kimberly Loaiza е натрупала приблизителна нетна стойност в милиони.
 • В момента Кимбърли Лоайза няма гадже. Засега е необвързана и не излиза с никого.
 • Преди това тя се омъжи и се разведе с приятеля си Хуан Де Диос Пантоха през ноември 2020 г.
  Kima Pantoja Loaiza е единственото им дете.

Популярни Публикации