Клиф Къртис - Всичко, което трябва да знаете за него

Клиф Къртис е роден в новозеландския град Роторуа. Той е актьор от Нова Зеландия. Той е добре познат с ролите си във филми като Трима крале, Имало едно време в Америка, Слънчева светлина и много други.

Бързи факти

Пълно име Клиф Къртис
Първо име Клиф
Фамилия Къртис
Професия актьор
Националност Нова Зеландия
Град на раждане Роторуа
Държава на раждане Нова Зеландия
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Лео
Семейно положение Женен
Без деца 3
Филмография Fear the Walking Dead, Doctor Sleep, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Дата на раждане 27 юли 1968 г
Възраст 53 години

Детство на Клиф Къртис

Клиф Къртис има шест братя и сестри. Баща му беше танцьор на непълно работно време. Той е от маорски произход, с племенни връзки с Нгати Хауити и Те Арава. Младостта му беше изпълнена с несгоди. Той трябваше да се справи със смъртта на майка си при автомобилна катастрофа, когато беше на три години. Баща му беше тежък пияч. Баща му не успя да се справи със загубата на любящата си съпруга, оставяйки го тъжен. Бащата на Клиф Къртис го изостави на неговите братя и сестри, за да се грижи за него, защото трябва да получи пари, за да ги изхрани. Тъй като съпругата му почина, сега той беше единствено отговорен за осемте си деца и за него беше изключително трудно да се справи с обстоятелството, като същевременно им осигури нормален живот. За да облекчи влошаването му, баща му им удряше шамари. Клиф Къртис наскоро описа домашния си живот като „Сцена на войници всяка вечер“ в интервю.

В такова семейство е израснал. Те го приемат като част от семейния живот и това вече не е огромно нещо или проблем за тях. Тъй като баща му не можеше да се грижи за всички тях сам, семейството беше разделено между членовете на разширеното семейство. Къртис беше изпратен в дома на една от лелите си близо до залива на изобилието. Той е израснал в района. Той обаче никога не е казал нищо лошо на баща си, тъй като признава, че баща му е направил всичко възможно, за да осигури прекрасен живот на децата си, но това е било трудно от негова страна.  Клиф Къртис

Клиф Къртис със семейството си (Източник: Pinterest)

Връзки и отношения с Клиф Къртис

Клиф Къртис е изключително лична личност, която пази личния си живот внимателно скрит от медиите. Той се ожени на много лична сватба у дома през 2009 г., като присъстваха само най-близките му членове на семейството. Въпреки това, според неговия чичо Тоби Къртис, списъкът с гости е бил около 200 души, като по-голямата част от тях са роднини на булката, които са отишли ​​от Азия в Ротоити. В медиите няма информация нито за жена му, нито за нещо друго. Той е баща на деца, но самоличността на децата не е оповестена на обществеността. Заедно със съпруга си съпругата му изглежда зашеметяващо в синя рокля.

кариера

Работил е за различни новозеландски театрални групи, преди да заснеме първия си игрален филм, включително Bats Theatre, Downstage Theatre, Mercury Theatre и Center Point. Дебютният му пълнометражен филм „Пианото“, в който играе второстепенна роля, получава номинация за „Оскар“ и се радва на огромен успех сред публиката. Но филмът „Някога бяха войни“, който се превърна в един от най-успешните филми, пуснати в Нова Зеландия, му помогна да спечели признание сред киноманите. Къртис се опитва да продуцира през 2004 г., когато сам създава продуцентска компания, наречена Whenua Films. Основната цел на компанията беше да насърчи растежа на кинопроизводството в Нова Зеландия, като същевременно подкрепя местните режисьори. Една нощ и две коли са два от късометражните филми на компанията. През 2005 г. една нощ спечели номинация за Оскар.

Клиф Къртис Нетна стойност

Нетното състояние на Клиф Къртис се оценява на между 1 и 5 милиона долара, което само по себе си е огромно. Годишната заплата на актьора все още не е разкрита в медиите. Той извлича максимума от парите си чрез актьорство и продуциране. Той е един от най-успешните актьори в Нова Зеландия.

Факти

  • На 27 юли 1968 г. е роден. В момента е на 52 години.
  • Той беше шампион по рокендрол танци през 80-те години.

Популярни Публикации