Клифърд Джоузеф Харис III Биография, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Крал Харис , с истинско име Клифърд Джоузеф Харис III, е известен американски рапър и звезда в социалните медии. Клифърд Джоузеф Харис III също е признат за син на двама музикални таланти, Тип Харис и Тамека Харис.

Бързи факти

Пълно име: Клифърд Джоузеф Харис III
Дата на раждане: 25 август 2004 г
Възраст: 17 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: рапър
Държава: САЩ`
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1-5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски
Религия Кристиян
баща Съвет Харис
Майка Тамека Харис
Братя и сестри (Две) Майор Филант Харис и наследница Даяна Харис

Биография на Клифърд Джоузеф Харис III

Клифърд Джоузеф Харис III е роден на 25 август 2004 г. в САЩ. До 2021 г. той ще бъде на 17 години и ще бъде американски гражданин. Дева е неговата зодия, а той е християнин.

Преминавайки към членовете на семейството си, той е роден от баща си Тип Харис (TI) и майка му Тамека Харис. Не е изненада, че баща му T.I. е толкова много талантлив артист и предприемач. Какъвто е случаят с майка й Тамека Котъл, която също е певица и автор на песни в САЩ. Подобно на брат си, майор Филант Харис, той също има сестра, наследница Даяна Харис, която е родена на 16 май 2008 г. (родена март 2016 г.). Семейство на знаменитости прави възпитанието на Клифърд още по-разкошно. Харис, Клифърд ДжоузефЩо се отнася до неговото образование, няма много какво да се продължи. От друга страна, той несъмнено посещава часовете в гимназията в момента.

  Клифърд Джоузеф Харис III възраст

Клифърд Джоузеф Харис III

Височина и тегло на Клифърд Джоузеф Харис III

Височината и теглото на Клифърд са типични за възрастта му. Висок 5 фута 2 инча или 1,62 м, той носи тегло от около 45 кг или 99 фунта. Само на 17 години зад гърба си е възможно размерите на тялото му да се променят значително през следващите няколко години. Тъмнокафяви очи и руса коса приличат на рапърите.

кариера

Кралят на професионалния и кариерния успех За разлика от много от съвременниците на Харис, издигането на Харис към славата беше нетрадиционно. С двама известни рапъри като родители Харис наследи любовта към музиката. Още преди да стане известен, родителите му споделят негови снимки в социалните мрежи. Във видео отпреди 11 години той се вижда как пее с родителите си на парти, а медии прогнозираха, че ще тръгне по техните стъпки и ще стане певец.
Експериментирането с неговите интереси и разширяването на познанията му за различни сайтове за социални медии беше първата му стъпка към намирането на правилния път за бъдещите му начинания. През юни 2018 г. той се присъедини към приложението за споделяне на снимки Instagram и публикува първата снимка на починалия американски рапър XXXTentacion, изразявайки тъгата си от смъртта му. След като посвети няколко публикации на рапъра, Харис осъзна, че иска да продължи кариера като вокалист.
Дебютният му сингъл „Vacation“, който той написа с Таджия Гари, беше издаден през януари 2019 г. Той го публикува в SoundCloud, където бързо стана вирусен благодарение на много хора, които го споделиха. Харис издаде най-новия си сингъл, „Drip“, през март 2019 г. и направи обширно турне, за да го популяризира.
Виждайки как синът им изпълнява пред публика, донесе радост на родителите му, които споделиха снимки на вълнението си в Instagram. На турне в Съединените щати, Харис свири на живо в редица градове и градове в страната. Според много критици той ще бъде следващият голям брат на Харис и доминиращ рапър. Докато може да се представя пред обожаващи фенове, Харис е щастлив.

Клифърд Джоузеф Харис III Нетна стойност

Откакто е започнал кариерата си в ранна възраст, рапърът е натрупал уважавано състояние. В зависимост от източника текущата му нетна стойност може да варира от 1 до 5 милиона долара.

  Клифърд Джоузеф Харис III нетна стойност

Клифърд Джоузеф Харис III

Клифърд Джоузеф Харис III Приятелка, Запознанства

Тъй като е само на 17 години, рапърът все още не си е намерил приятелка. Въпреки това, по темата за брака на родителите му, те сключиха брак на 30 юли 2010 г.

Популярни Публикации