Мария Виласенор - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, кариера

Мария дел Рефухио Висенте Фернандес съпругата на знаменитост е Абарка Виласенор. Винсенте е известен мексикански актьор и певец. Той има силна индивидуалност и се е появявал във филми като Един и половина срещу света, Твоят и мой път, Син на народа и други.

Бързи факти

Пълно име: Мария Виласенор
Дата на раждане: 23 юли 1946 г
Възраст: 75 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Гранит
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: Телец
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Мексико
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруг Висенте Фернандес
Нетна стойност 30 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност мексикански
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
деца Алехандра Фернандес, Алехандро Фернандес, Херардо Фернандес и Висенте Фернандес младши

Биография на Мария Виласенор

Мария Дел Рефухио Абарка Виласенор е родена в Мексико на 23 юли 1946 г. В момента е на 75 години. Няма много информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри. Тя е от мексикански произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказка етническа принадлежност.

Височина, тегло на Мария Виласенор

Мария е красива и има страхотен характер. Очите й са тъмнокафяви и има кафява коса. Към днешна дата съпругата на знаменитостта е със среден ръст и тегло. Освен това обсъждането на цялостното измерване на тялото все още не е възможно. Висенте, нейният съпруг, е висок 5 фута 10 инча и тежи около 90 кг.  Мария Виласенор

Мария Виласенор с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

Мария Виласенор Образование

Що се отнася до официалния й образователен статус, тя е завършила образованието си в местно училище в родния си град. Завършила е и висшето си образование на ниво университет.

кариера

Мария Дел Рефухио Абарка Виласенор е трудолюбива жена, която работи в някакво качество. Тя обаче не е предоставила никакви подробности. Тя стана известна като съпруга на Висенте Фернандес. Висенте е известен мексикански певец и актьор. El Charro de Huentitan е името, дадено му за изключителните му творби. За сравнение, той е известен също като идола на Мексико. По отношение на неговата филмова кариера, Tacos Al Carbon, което се превежда на такос на скара, излиза през 1971 г.

Другите му филми включват: Един и половина срещу света, Твоят път и моят, Син на народа, Дяволът ходи между монахини, Законът на дивото, Зидарят, Бог ги възкресява, Комарджията, Койотът и Проблемът , Като Мексико, Няма друг, Безсрамникът, Едно чисто и две със сол, Скъпи ми старче и много други. Тя също е издала няколко албума и песни до наши дни. Освен това той е получил множество награди за изключителната си работа. Някои награди включват най-добър регионален мексикански албум, най-добър албум на Ranchero и т.н.

Нетната стойност на Мария Виласенор

Мария се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това текущата й нетна стойност е неизвестна. Към 2022 г. нейният съпруг Висенте има обща нетна стойност от около 30 милиона щатски долара.

Мария Виласенор Съпруг, брак

Тя е омъжена и преминава към романтичния и личен живот на Maria Del Refugio Villasenor. Висенте Фернандес, нейният съпруг, й предлага брак през 1963 г. Двамата имат четири деца и живеят охолен живот. Алехандра Фернандес, Алехандро Фернандес, Херардо Фернандес и Висенте Фернандес младши са техните имена. Алехандро е известен актьор, а Висенте младши, най-младият, е певец. Освен това тя няма други връзки. За сравнение, тя е открита относно своите полови предпочитания. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации