Cybernova- Нетна стойност, гадже, възраст, биография, Wiki, височина, кариера

Кибернова е YouTuber от Съединените щати. Cybernova е добре известна с канала си в YouTube, който включва игри, състезания, влогове и хакове, наред с други елементи. Освен това, тя си партнира с други YouTubers като iHasCupquake и Redb15. Вторият й канал е посветен на красотата и дизайна. Разгледайте повече за Cybernova възраст, биография, Wiki, височина, тегло, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име Кибернова
Псевдоним Кибернова
Пол Женски пол
Известен като YouTuber
Възраст 28 години
рожден ден 23 март 1993 г
Родно място Съединени Американски щати
Знак за раждане Овен
Националност американски
Етническа принадлежност N/A
Религия християнството
Височина 5 фута и 9 инча
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
гадже Езекиел Тапарели
Съпруг Езекиел Тапарели
Нетна стойност 0k – милион
Любими храни N/A
Марки N/A
Хоби Пътуване, купони

Cybernova Bio, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Cybernova? Кибернова е родена в Съединените американски щати на 23 март 1993 г. Тя е 28 години към 2021 г. Тя е добре позната знаменитост в YouTube в Съединените щати. Хана Нобъл е първото й име. Самоличността на нейните родители и братя и сестри е мистерия. Нейната раса и религия все още не са сигурни. Овенът е нейният символ в хороскопа.

Що се отнася до нейното образование, тя е запазила личния си живот и образование в тайна. В резултат на това в момента няма информация за нейното обучение или името на нейния университет.Височина, тегло и измерване на тялото

Какъв е цветът на очите на Cybernova? Тя стои на височина 5 фута 9 инча (1,6 м) и тежи неизвестно колко. Тя също има бяла коса, която боядисва в различни ярки цветове като сиво, медено русо, черно и други. Освен това тя има лешникови очи и стройно, добре поддържано тяло. По същия начин няма допълнителни подробности за пропорциите на тялото й.

  Кибернова

Cybernova cosplaying (Източник: Instagram)

Нетна стойност на Cybernova и социални медии

С какво е богата Cybernova? з Очаква се нетната стойност да бъде между 0k – милион към октомври 2022 г. Освен това нетната й стойност е повлияна от статуса й на знаменитост в YouTube и други социални медийни платформи. Няма подробности за нейните превозни средства, доходи, дом или нещо друго.
Талантливият изпълнител участва в социалните медии. Нейният акаунт в Twitter, @cybernova, има над 113,6 хиляди последователи. Нейният акаунт в Instagram, @cybernova, има над 127 хиляди последователи. Освен това текущият й канал в YouTube Cybernova sports има над 802 хиляди абонати, а другият й канал в YouTube Cybernova има над 59,6 хиляди абонати.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Що се отнася до кариерата й в YouTube, тя стартира своя канал в YouTube, Cybernova Games, на 17 септември 2012 г. В канала си в YouTube тя също споделя съдържание като игри, комедии, видеоблогове, състезания, тагове, въпроси и отговори, съдържание за грим и скоро. Първият й видеоклип в YouTube, озаглавен NOOBCRAFT, е качен на 9 декември 2014 г. Тя започва кариерата си в игри, като играе на оригиналния Halo, както и на други компютърни игри като The Sims и World of Warcraft.

Сред най-известните й видеоклипове са BLOODY MARY! Бихте ли осиновили ЗЛ ИТ КЛОУН в навечерието на Светия ден? Robox СТРАШЕЩИ ИСТОРИИ Социален експеримент Roblox! и сутрешна рутина на принцеса! Roblox Royale High, НАЙ-БЪРЗИЯТ начин за НИВО НАГОРЕ в Royale High, колеж или ЗАТВОР? Тя има и втори канал, наречен cybernova, който стартира на 26 април 2017 г. и където публикува основно съдържание за красота и мода. Изпробване на ВСИЧКИ НЕЩА!, Странни вирусни модели на грим, уроци, страшни неща, HUNTED и търсене на вежди са някои от обхванатите теми. В допълнение към магазините си за Frag Doll, тя е домакин на колекцията MMO Play и Toy Box.

Освен това, тя има значката Royale High Game и кибернова крила. Освен това тя натрупа хиляди последователи в Instagram и Twitter.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Cybernova? Кибернова е чиста феминистка, която е сгодена за аржентинския си годеник Езекиел Тапарели. Юпитер Сейдж Тапарели и Бахия Елена са двете им дъщери. Изглежда, че се забавляват и живеят щастливо заедно. Ще видим техните влогове за пътуване и снимки в социалните медии в реално време. Twinky и WAcho са имената на кучетата на двойката, а тя е кучешки ентусиаст.

  Инфографика за биография на Cybernova

Кибернова биография

Факти

  • В канала си в YouTube тя също така споделя съдържание като игри, комедии, влогове, състезания, тагове, въпроси и отговори, съдържание за грим и т.н.
  • Първият й видеоклип в YouTube, озаглавен NOOBCRAFT, беше качен на 9 декември 2014 г.
  • Cybernova започва кариерата си в игри, като играе оригиналната Halo, както и други компютърни игри като The Sims и World of Warcraft.

Познайте за Youtuber TheHollycopter

Популярни Публикации