Ела Мей Клептън: Всичко, което трябва да знаете за дъщерята на Ерик Клептън

Ела Мей Клептън е известно дете. Тя е дъщеря на Ерик Клептън, легендарен английски рок и блус китарист, певец и композитор. Патриша Моли Клептън и Едуард Уолтър Фрайър имат син на име Ерик.

Бързи факти

Пълно име Ела Мей Клептън
Първо име Тя
Презиме Може
Фамилия Клептън
Дата на раждане 14,2003
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Ерик Клептън
Баща професия Английски рок и блус китарист, певец и автор на песни
Име на майката Мелия Макенъри
Професия майка Американска социалистка и филантропка
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Братя и сестри Джули Роуз Клептън, Софи Бел Клептън, Рут Клептън, Конър Клептън
Височина 5 фута 5 инча
Нетна стойност 300 милиона долара

Очарователно семейство

Ела Клептън е дъщеря на Ерик Клептън и Мелия Макенъри. Мелия, нейната майка, е филантроп и социалист от Съединените щати. Софи Бел Клептън (родена през февруари 2005 г.) и Джули Роуз Клептън са нейните две по-малки сестри (родени през юни 2001 г.). Ела е най-малкото от трите деца на родителите си. Рут Клептън (родена януари 1985 г.) е нейната полусестра, резултат от предишна връзка на баща й с Ивон Кели. Конър Клептън (роден през август 1986 г.), полубрат на баща й, е резултат от романа на баща й с Лори Дел Санто. Конър обаче загива трагично на 20 март 1991 г. на четиригодишна възраст. От 53-ия етаж на жилищна сграда в Манхатън той падна от отворен прозорец на спалня. Ерик беше съсипан от новината и песента Tears in Heaven беше написана в резултат на това ужасно събитие в живота му.

Запознанства или необвързани?

Ела не е свързана с никакви слухове за връзка. Ерик държи децата си далеч от светлината на прожекторите, тъй като тя е просто тийнейджърка. Родителите й, от друга страна, имаха завладяваща любовна история. Ерик и Мелия се срещнаха за първи път, когато Мелия беше на 22 години, а Ерик беше на 53 години. През 1999 г. те се запознават на организирано от Армани парти в Кълъмбъс, Охайо. Мелия работеше като хостеса на парти, организирано от Армани.Беше й казано да не говори с гостите, но тя се приближи до Ерик и поиска подписа му, твърдейки, че е за чичо й. Ерик беше толкова влюбен в Мелия, че би се държал добре с нея и веднага беше привлечен от нея. Мелия пък си имаше гадже. По онова време Ерик имаше репутация на женкар. Приятното поведение на Ерик, от друга страна, плени Мелия и двамата започнаха да се срещат малко след това.

  Ела Мей Клептън

Ела Мей Клептън (Източник: Google)

Преди да се разделят и да се свържат отново през 2002 г., те излизаха за кратко. Дългогодишни партньори, те се женят и имат три деца. Ерик се жени за Пати Бойд през 1979 г. Английски фотограф и модел Пати. Ерик имаше Рут Клептън от романса си с мениджъра на студиото Ивон Кели, докато все още беше женен за бившата му съпруга, и Конър Клептън от връзката му с италианската актриса Лори Дел Санто. Бракът им приключи през 1988 г.

Животът на Ерик стана по-стабилен, когато той се ожени за втори път, тъй като имаше слухове, че има връзка с някой друг, а не със съпругата си. След втория си брак той стана семеен човек.

Възрастта на Ела Мей Клептън

Родена е в Лондон, Обединеното кралство, през 2003 г. На 14 януари тя празнува рожден ден. Към януари 2021 г. тя е на 18 години.

  Ела Мей Клептън

Ела Мей Клептън (Източник: Google)

Ела Мей Клептън Нетна стойност 2022 г

Няма налична информация относно нетната стойност на Ела. Тя е дете, което вероятно е към края на гимназията. Тя обаче се възползва от богатството на баща си, което възлиза на 300 милиона долара към 2022 г. Състоянието му идва от работата му като китарист, текстописец, композитор и вокалист.

Популярни Публикации