Харис Дикинсън- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, националност, кариера

Харис Дикинсън е добре известен английски актьор, който е активен в развлекателната индустрия от 2013 г. насам. Той си е направил име като популярен актьор, появявайки се в различни телевизионни предавания и филми в различни роли. Актьорът получи множество положителни отзиви от критици и публика за изключителните си актьорски изпълнения и беше номиниран за множество награди. Той е най-известен с ролята си на Дж. Пол Гети III в антологичния драматичен сериал от 2018 г. Trust.. Научете повече за Харис Дикинсън Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера.

Бързи факти

Пълно име Харис Дикинсън
Професия актьор
Рождена дата 24 юни 1996 г
Родно място Лейтънстоун, Източен Лондон
Зодия Рак
приятелка Роуз Грей Линдс
Нетна стойност 3 милиона долара
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 6 фута и 0 инча (183 см/1,83 м)
Тегло 77 кг (170 фунта)
Цвят на очите Син
Цвят на косата Светлокафяво

Възраст и ранен живот на Харис Дикинсън

Харис Дикинсън е роден в Лейтънстоун, Източен Лондон, на 24 юни 1996 г . Баща му работи като социален работник, а майка му е фризьорка. Освен това той е едно от най-малките деца на тримата по-големи братя и сестри на родителите си. Харис е 26 години, и неговата зодия е Рак.

Харис Дикинсън е само на 11 години, когато се записва в Raw Academy и започва обучение, за да изпълни квалификациите на Лондонската академия за музикално и драматично изкуство (LAMDA) чрез младежки театър. След това той се записва в колеж, но се отказва поради прослушванията си, тъй като фокусът му върху обучението се влошава.  Възраст на Харис Дикинсън

Възраст на Харис Дикинсън

Височина и тегло на Харис Дикинсън

Колко висок е Харис Дикинсън? Той е висок 6 фута и 0 инча (183 см/1,83 м) и тежи приблизително 77 кг (170 фунта). Има атлетично тяло със сини очи и светлокафява коса.

Харис Диксън с приятеля си (Източник: Pinterest)

Харис Дикинсън Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Харис Дикинсън? Дикинсън е талантлив и изгряващ актьор, който работи в развлекателната индустрия от няколко години . Нетното му състояние е 3 милиона долара към 2021 г.

  Харис Дикинсън нетуърт

Харис Дикинсън нетуърт

Професионален живот на Харис Дикинсън

По отношение на професията Харис Дикинсън започва кариерата си в киното като режисьор, сценарист и монтажист. В резултат на това той направи три късометражни филма: „Who Cares“, „Surface“ и „Drop“. След това се появи като актьор във филма „Beach Rats“ от 2017 г., играейки Франки. По подобен начин той се появява в два филма през 2018 г.: „Пощенски картички от Лондон“ и „Най-тъмните умове“. На следващата година той получава роля, която му позволява да взаимодейства с публиката си; той изигра принц Филип в 3D фентъзи филма „Maleficent: Mistress of Evil“. Много от неговите филми трябваше да излязат през 2020 г., но поради Covid-19 не бяха. Тези филми бяха озаглавени „The King’s Man“, „The Medium“, „The Souvenir Part II“ и „Triangle of Sadness“.

Харис Дикинсън дебютира на малкия екран в два епизода на шоуто „Някои момичета“ от 2014 г. През 2016 г. той участва като P.K Bell в телевизионен филм, наречен „Home“. По същия начин през 2017 г. той се появи в два сериала, един от който беше озаглавен „Silent Witness“, а другият беше озаглавен „Clique“. Неговата пробивна роля в телевизията дойде през 2018 г., когато изигра Дж. Пол Гети III в „Trust“. Това шоу има един сезон с десет епизода и получи положителни отзиви . След това той беше видян като озвучаващ актьор, давайки гласа си на Гурджин в осем епизода на „The Dark Crystal: Age of Resistance“ през 2019 г.

Харис Дикинсън Гадже и срещи

Харис Дикинсън има дългогодишна връзка с приятелката си Роуз Грей Линдс от 2013 г.

Социална медия

Харис Дикинсън е в крак с акаунтите си в социалните медии. Неговото име в Twitter (@HarrisDickinson) има 11,1 хиляди последователи, а той има 224 хиляди последователи в Instagram (@harrisdickinson). По същия начин му липсва проверена страница във Facebook.

Също така, знайте за Jozsef Boviz Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, националност

Популярни Публикации