Katulka- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, националност

Katulka е Tik Tok звезда от Германия, добре позната със своя материал за синхронизиране на устни и преход в приложението. Нейните филми й спечелиха значките за преход и гуру на стила, както и 1,4 милиона последователи. Тя беше състезателна танцьорка с организацията dance2beats. Научете повече за нетната стойност на Katulka, възрастта, биографията, етническата принадлежност, националността, височината, гаджето, кариерата и факти

Бързи факти

Истинско име Katulka
Псевдоним Katulka
Възраст на 23 години
рожден ден 31 октомври 1999 г
Известен с Тикток звезда
Родно място Германия
Националност Немски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Скорпион
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 54 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 500 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Катулка Възраст и националност

На колко години е Катулка? Катулка беше роден на 31 октомври 1999 г , в Германия. Тя е На 23 години към 2022 г. Тя е немска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Катулка и други подробности за семейството. Катулка също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко е висока Катулка? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 кг. Катулка има кестенява коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Katulka

Катулка позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Катулка 2022 г

Колко е нетната стойност на Катулка? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии Катулка има доста добри приходи. Нетната стойност на Катулка се оценява на 0k Към октомври 2022 г.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Катулка придоби огромна популярност в социалните мрежи и е последвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кое е гаджето на Катулка? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има огромни фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • През 2017 г. тя участва в танцово събитие с други знаменитости в Mall of Berlin.
  • Тя и Typisch Kassii са работили заедно по материала.

Освен това научете повече за нетната стойност, възрастта, биографията, етническата принадлежност и националността на Рейн Клементс .

Популярни Публикации