Нийв Кембъл обявява, че няма да се върне към франчайза на Scream

Нийв Кембъл , която първоначално участва в трилогията Scream в началото на двадесетте си години, няма да се завърне за Scream 6. Кембъл е изобразявала Сидни Прескот във всяко продължение от оригиналния филм Scream през 1996 г., включително продължението от 2022 г. Scream 5. Нийв Кембъл, която е свързана с ръководения от Уес Крейвън сериал от почти 25 години, няма да се появи в Scream 6.

Според Нийв Кембъл:

Като жена трябваше да работя много усилено през цялата си професия, за да покажа стойността си, особено в Scream. Вярвах, че направеното ми предложение не отразява стойността, която давам на бизнеса.Кембъл трябваше да повтори ролята си на Сидни в Scream 6, който беше обявен по-рано тази година, като продукцията се очаква да започне това лято под надзора на Matt Bettinelli-Olpin и Tyler Gillett, които преди това ръководиха Scream (2022). От изявленията й обаче става ясно, че е имало несъответствие между офертата на Paramount и прогнозираните й приходи за Scream 6.

Разкриха се подробности относно напускането на Нийв Кембъл от Scream 6.

Нийв Кембъл няма да повтори ролята си на Сидни Прескот в Scream 6 на Paramount/Spyglass Media. Името на Кембъл започна да пътува по конгресната верига и, според нея, все още го прави.

Продължаването беше труден избор. Обожавам всички мои фенове на Scream. Винаги си бил наистина окуражаващ за мен. Ще бъда вечно благодарен на вас и на франчайза за всичко, което ми даде през последните 25 години.

 Нийв Кембъл

Най-новият Scream допринесе за страхотната боксофис година на Paramount, като спечели 140 милиона долара по целия свят. Кембъл се появява отново с Кортни Кокс и Дейвид Аркет като оригиналните драматични персони на Scream. Хейдън Панетиер ще повтори ролята си на Кърби Рийд в следващия филм на Scream, герой, който за първи път изигра в Scream 4. Джена Ортега, Мелиса Барера, Жасмин Савой Браун и Мейсън Гудинг ще се завърнат, за да повторят ролите си в Scream 6.

Четиримата оцелели от убийствата на Ghostface напускат Woodsboro и тръгват на ново приключение във втория сезон, чиято премиера е на 31 март 2023 г. Франчайзът е натрупал приблизително 744 милиона долара в боксофиса от излизането на първия филм от поредицата през 1996 г. Заплатата на Кембъл за вкъщи за първата вноска от поредицата, от друга страна, беше около 1,5 милиона долара. Междувременно се твърди, че компенсацията й за Scream 2 и Scream 3 е била увеличена съответно на 3,5 милиона долара и 4 милиона долара.

 Нийв Кембъл

Нетната стойност на Нийв Кембъл

Нетното състояние на Нийв Кембъл е 10 милиона долара към октомври 2022 г. Тази сума включва печалбите на Кембъл от филмите от поредицата Scream. Сега Кембъл се появява в The Lincoln Lawyer, сериал на Netflix. Тя също имаше повтаряща се роля като Гарван в Peacock’s Twisted Metal, с Антъни Маки, Стефани Беатрис и Томас Хейдън Чърч.

Популярни Публикации