Спенсър Мецгер- Wiki, възраст, нетна стойност, етническа принадлежност, приятелка, височина

Спенсър Мецгер е британски готвач и шампион по телевизионни риалити програми. Спенс работи усилено, за да постигне успех в кариерата си на готвач.

Бързи факти

Пълно истинско име Спенсър Мецгер
Име Спенсър
Псевдоним Спенс, Спенсър
Популярни за За победа, Страхотно британско шоу с менюта за 2022 г
език Английски
Име на училище Гимназия
образование Завършвам
университет Колеж Борнмът и Пул
Професия готвач
Зодия Не се знае
Националност британски
Етническа принадлежност еврейски
Нетна стойност 0k USD.
Възраст (към 2022 г.) 29 години.
Дата на раждане През 1993г
Място на раждане Есекс Великобритания
Ресторант Риц Лондон
Сегашен адрес Лондон
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг
В лири: 160 паунда .
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″

Възраст и ранен живот на Спенсър Мецгер

Спенсър Мецгер е роден през 1993 г. в Есекс в еврейско семейство от средната класа и е само на 29 години. Той беше на 15 години, когато научи за професията готвач на приготвяне на ястия. Когато е на 15, той се присъединява към кухнята за първи път, за да изучава кулинарни умения и нови ястия, и работи в известна кухня в Риц.

След това Спенсър Мецгер избира да работи на пълен работен ден и завършва колежа в Борнмът и Пуул със степен по храни през 2012 г. След това той продължава да работи като готвач и започва да събира акредитиви като завършен готвач.Височина и тегло на Спенсър Мецгер

Спенсър Мецгер е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Спенсър Мецгер

Нетната стойност на Спенсър Мецгер

Колко е нетната стойност на Спенсър Мецгер? Високите заплати на Спенсър му позволиха да повиши нивото на живот на семейството си след години работа в The Ritz London. Към октомври 2022 г. той вече има нетна стойност от 0 000 USD. Той никога не инвестира или харчи парите си за каквато и да е форма на луксозен артикул. Освен това той вярва в простия живот и храненето здравословно.

кариера

Спенсър започва работа в Ritz Kitchen в Лондон, когато е на 15 години. Оттам той взе отпуск от работата си, за да завърши училището си. Започва работа като професионален старши шеф парти в The Ritz London през 2015 г.

След това се издига до позицията Sous Chef и продължава да напредва в кариерата си. Преди да се включи в програмата Great British Menu Champion of 2022, той беше главен готвач на пълно работно време в The Ritz London. Г-н Спенсър не само е участвал в това състезание, според неговия профил в официалния уебсайт на шампиона на Great British Menu. Преди това, през 2019 г., той беше обявен за стипендиант на Ру. Той не само беше оценен от много изтъкнати готвачи по целия свят за това, но постижението му да спечели наградите The Caterer’s Acorn Awards през юли 2021 г. увеличи популярността му.

Спенсър Мецгър Приятелка и срещи

С кого се среща Спенсър Мецгер? Според нашето проучване Спенсър вече не е женен и скоро ще се ожени за някой прекрасен в живота си. Страницата на Спенсър в Instagram съдържа изключително негови снимки с различни опитни готвачи. Нещо повече, ще откриете снимка на богатите и възхитителни храни, които той приготвя в The Ritz London. Нищо друго обаче не се вижда в социалните му медии. Той никога не е споделял нито една от снимките си с жена, която може да е любовта на живота му.

Популярни Публикации