Нина Уадиа- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Нина Уадия е британска актриса от индийски произход, най-известна с ролята си на Зайнаб Масуд в сапунената опера на BBC EastEnders. Тя е добре известна с ролята си на г-жа Хюсеин в спин-офа на Open All Hours Still Open All Hours, както и с появата си в скеч шоуто на BBC Two Goodness Gracious Me. Тя участва и в романтичната комедия на хинди език „Namaste London“ от 2007 г. През 2018 г. участва и в сериала Произход. Във футболния филм Bend It Like Beckham тя играе гост на сватба. Тя беше определена за претендент в деветнадесетия сезон на Strictly Come Dancing през 2021 г.

Бързи факти

Празнувано име Нина Уадия
Възраст 52 години
Псевдоним Нина Уадия
Рождено име Нина Уадия
Рождена дата 18 декември 1968 г
Пол Женски пол
Професия актриса
Родена нация Индия
Националност индийско-британски
Място на раждане Мумбай, Махаращра
Етническа принадлежност Смесени
състезание азиатски
Братя и сестри две
Сестри 1
Братя 1
Хороскоп Стрелец
Училище Островно училище
Награди Британски сапунени награди и др
Семейно положение Женен
Съпруг Райомонд Мирза
Сексуална ориентация Направо
деца две
Нетна стойност милион - милиона
Източник на богатство Развлекателна индустрия
Височина 158 см или 5 фута 2 инча
Тегло 75 кг или 165 паунда
Тип тяло Средно аритметично
Измерване на тялото 32-26-32 инча.
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво

Биография на Нина Уадия

Нина Уадия е роден на 18 декември 1968 г. в Мумбай, Махаращра, Индия. Нейната националност е индийско-британска, а етническото й наследство е смесено. Тя е от парсийски произход. Към 2020 г. тя ще бъде на 52 години. Родителите й починаха и тя израсна с двама братя и сестри: по-голям брат и по-голяма сестра (Nergist Wadia-Austin). Тя отиде в Хонг Конг, когато беше на девет години и се записа в Island School в Хонг Конг. Нейният зодиакален знак е Стрелец. Нейните религиозни убеждения засега не са известни. Тя получава формалното си образование в Island School в Хонконг.

Височина, тегло на Нина Уадия

Нина Уадия е зашеметяваща и сладка актриса, висока 158 см или 5 фута 2 инча и тежаща 75 кг или 165 фунта. Тя има измерване на тялото 32-26-32 инча. Типът на тялото й е среден. Тя има чифт черни очи, а цветът на косата й е тъмно кафяв. Като цяло тя има здраво тяло. Нина Уадия

Нина Уадия (Източник: Pinterest)

кариера

  Нина Уадия стана известна, след като се появи в скеч шоуто на BBC Goodness Gracious Me като г-жа „Мога да се справя у дома за нищо!“ и като половината от The Competitive Mothers.
 • Освен това тя пое ролята на Meera Syal като Rupinder в сериала All About Me.
 • През 2007 г. тя е избрана за ролята на Зайнаб Масуд в дългогодишната сапунена опера на BBC EastEnders. Последното й изпълнение беше на 8 февруари 2013 г. Тя също имаше малка поява в Eastenders през 1994 г. като Вив, медицинска сестра, която лекуваше Мишел Фаулър (Сюзън Тъли), докато беше хоспитализирана с огнестрелна рана.
 • Тя също се появява като Зейнаб в спин-офа EastEnders: E20 от 2010 г.
 • Тя също се появява в няколко британски комедии и драми, включително 2point4 Children, The Vicar of Dibley, Thin Ice Chambers, Holby City, Murder in Mind, Doctors и New Tricks.
 • По същия начин тя беше редовен участник в тематичното чат шоу на ITV Loose Women (2005-2006).
 • През март 2008 г. тя участва в юношеската драма E4 Skins, както и в драмата на BBC Three West 10 LDN.
 • В комедийния филм Bend It Like Beckham тя играе сватбен кетъринг. Тя също имаше сценично представяне като икономка във филма I Can’t Think Straight. Тя също се появява във филма Code 46 в второстепенна роля (2003). Тя се появява във филма на BFI/BBC Шесто щастие, както и във филм на Боливуд, наречен Namaste London, в който играе съпругата на Риши Капур. Тя играе лекар в епизода на Доктор Кой The Eleventh Hour и се появява в All-Star Mr & Mrs през юли 2013 г.

Повече за кариерата

 • През септември 2013 г. тя участва в Big Star’s Little Star на ITV.
 • От декември 2013 г. тя играе г-жа Хюсеин в Still Open All Hours.
 • През април 2017 г. тя участва като Khadija в британската романтична комедия Finding Fatimah.
 • В адаптацията на живо на Аладин тя изигра малката роля на Зула (филм от 2019 г.).
 • През 2020 г. тя изигра Анна Масани в деветия сезон на популярния драматичен сериал на BBC „Смърт в рая“.
 • Тя участва в петнадесетминутната пиеса Isolation Stories с Шеридан Смит, която беше заснета с уеб камера поради пандемията от COVID-19 в Обединеното кралство през 2020 г. Тя току-що беше обявена за претендент в деветнадесетата серия Strictly Come Dancing през 2021 г.
 • Освен това, тя се появява като гост в Pull-Out Sections на Парсънс и Нейлър и като фармацевтката Намита ул-Хак в серийната опера Westway на BBC World Service.
 • През 2001 г. тя играе Ариел в изпълнение на BBC Radio 3 на The Tempest.

Nina Wadia Съпруг, брак

Нина Уадия има съпруг. Тя се омъжи за привлекателния си съпруг композитор Райомонд Мирза. Двамата се срещнаха за първи път в Канада, където се ожениха през юли 1998 г. Мирза, подобно на Вадия, е парси и двойката се ожени на традиционна парси церемония. В момента те живеят в Стейнс на Темза, Съри. Двойката е и родител на две деца. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална.

Мина Вадия свири в Роял Албърт Хол през 2005 г. като част от апелативния концерт и модно шоу в Пакистан при земетресението. Тя също е била активна в набирането на средства за Save the Children.

Нина Уадия Нетна стойност

Нина Уадия е добре известна актриса с нетна стойност, която се оценява на между 1 и 5 милиона долара към 2021 г. Нейният основен източник на пари е развлекателната индустрия. От друга страна, нейната конкретна компенсация все още не е разкрита. В момента води ежедневие.

Популярни Публикации