Нупур Аланкар - Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Нупур Аланкар е добре позната бивша актриса, знаменитост в социалните медии, медийна личност и онлайн личност от Джайпур, Раджастан, Индия. Тя е добре известна в цялата страна с работата си по над 157 телевизионни сериала.

Бързи факти

Пълно истинско име Нупур Аланкар.
Нетна стойност INR 60-70 Lakhs (приблизително).
рожден ден 25 ноември 1972 г.
Възраст (към 2021 г.) 49 години.
Професия Бивша актриса, модел, медийно лице и звезда в социалните медии.
Родно място Джайпур, Раджастан, Индия.
Резиденция Мумбай, Махаращра, Индия.
Религия индуизъм.
каста Каяста.
Алма матер Частно училище в Индия.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Стрелец.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 59 кг .

Възраст и ранен живот на Нупур Аланкар

Нупур Аланкар е роден на 25 ноември 1972 г , на родители от Джайпур, Раджастан, Индия. Тя и семейството й живеят в Мумбай, Махаращра, Индия, където тя преследва актьорската си кариера. Скоро тя ще се премести в Хималаите, за да преследва мечтите си. Нека ви кажа, че Нупур е завършила образованието си в местно училище. Тя беше умна и проницателна млада дама, която беше отлична в колежа. Така че все още не е публикувана информация за нейното учебно заведение.

Височина и тегло на Нупур Аланкар

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Нупур Аланкар е висок 5 фута 6 инча и тежи около 59 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Нупур Аланкар

Нупур Аланкар Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Нупур Аланкар? Със семейството си актрисата, превърнала се в Санясан, живее щастливо и спокойно. Тя притежава прекрасен апартамент в Мумбай и го е дала под наем. Тя също така притежава много скъпи неща в дома си и току-що е закупила превозно средство. Нека ви кажа, че тя получи компенсация за филми, телевизионни програми, моделиране, реклама и други проекти. Тя просто печели наем, откакто се оттегли от бизнеса. Нетната й стойност се оценява на около 60-70 INR (приблизително).

кариера

Нупур Аланкар каза, че винаги се е стремяла да бъде актьор. Тя се премести в Мумбай след като завърши училище и започна да работи усилено, за да спечели роли във филми и телевизионни предавания. Според докладите тя се е появила в 157 телевизионни сериала през 27-годишната си кариера. Ghar Ki Lakshmi Betiyann, Agle Janam Mohe Bitiya Hi Kijo, Pehel Ek Nayi Subah, Reth, Swaraagini, Diya Aur Baati Hum и много други са някои от нейните телевизионни сериали.

По отношение на филми, тя се появява в Kyo Kii… Saawariya, Raja Ji, Sonali Cable и други се появяват в Main Jhuth Nahin Bolta, Pran Jaaye Par Shaan Na Jaaye и Pran Jaaye Par Shaan Na Jaaye. Хората винаги са се възхищавали на работата й и искат да я видят в още предстоящи програми и филми.

Нупур Аланкар Съпруг и брак

Кой е съпругът на Нупур Аланкар? Нупур, великата актриса, е омъжена и има хубав живот със съпруга си. Открихме, че тя е омъжена дама, след като направихме известно проучване в интернет. Съпругът й се казва Аланкар Шривастава и той също е актьор. Нупур каза на официалната си страница във Фейсбук, че са се оженили на 1 декември 2002 г. с благословията на семейството и роднините си.

Нека ви кажа, че тя спомена по време на интервюто си, че се е разделила със съпруга си, защото планира да посвети живота си на духовността. Така че все още не е разкрита информация относно децата й. Открихме, че тя е публикувала няколко видеа с две новородени в официалния си профил в Instagram, но не се знае кои са родителите на тези деца. Точната информация за децата й ще бъде оповестена скоро.

Популярни Публикации