Фил Симс- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Фил Симс, роден в Кентъки е бивш професионален играч на американски футбол. Той е известен с изключителното си представяне на терена. Фил вече е добре известен като спортен коментатор на CBS. Сега той е добре позната личност сред футболните фенове като член на Ню Йорк Джайънтс от Националната футболна лига. Той беше 14-годишен член на отбора. Той излезе на терена като куотърбек.

Бързи факти

Пълно истинско име Фил Симс
Псевдоним Фил
Възраст (към 2022 г.) 67 години
Професия Спортен коментатор
Дата на раждане 03 ноември 1954 г
Място на раждане Спрингфийлд, Кентъки
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруга Диана
Нетна стойност 16 милиона долара
Височина (прибл.) 6 фута 3 инча
Тегло (прибл.) 98 кг

Възраст и ранен живот на Фил Симс

Фил Симс беше роден на 3 ноември 1954 г , в Спрингфийлд, Кентъки. Той е от северноамерикански произход и има американско гражданство. Филип Мартин Симс е неговото собствено име. Барбара Симс е името на майка му, а Уилям Л. Симс е името на баща му. Той е роден във фермата на дядо си. Няма налична информация за неговите братя и сестри. Фил Симс е посещавал католическо начално училище, когато е бил по-малък. Футболът винаги е предизвиквал интереса му. Той израства със силен интерес към американския футбол. Това по-късно повлия на решението му да стане професионален футболист. Той отиде в началното училище St. Dominic, според образованието си. По-късно той се присъединява към Южната гимназия за по-нататъшно образование. След това той се записва в държавния университет Morehead, за да завърши академичното си образование.

Височина и тегло на Фил Симс

Преминавайки към телесните му мерки, той е висок 6 фута 3 инча и тежи 98 кг. Косата му е руса, а очите му са сини.  Фил Симс

Фил Симс Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Фил Симс? Фил Симс нетна стойност се смята, че е 16 милиона долара . Отличната му професия на спортен коментатор очевидно е основният му източник на пари.

кариера

Фил започва футболната си кариера в гимназията. Той завърши 92 от 173 преминавания през последната си година в Morehead State University. Той също имаше шест паса за тъчдаун, 11 прихващания и общ ярд от 1229 ярда. Той продължи да тренира усилено и да става все по-добър с всеки мач. В резултат на усилията му той беше подписан от Ню Йорк Джайънтс. Въпреки че феновете на Giants го освиркваха при избора му, те впоследствие го прегърнаха. Неговата звездна игра като титуляр му спечели място в отбора на новобранците в NFL. От 1981 до 1984 г. той имаше редица заболявания, които му попречиха да играе. Отделени рамене, повредени коленни връзки и други наранявания са сред получените.

  Фил Симс

Въпреки няколко трудни сезона, той имаше фантастична 14-годишна кариера с Ню Йорк Джайънтс. През цялата си кариера той изпълни 33462 ярда в 164 игри. Общо той завърши 2576 подавания за общо 199 тъчдауна и 157 прихващания. През 2011 г. Симс беше почетен в Залата на славата на професионалния футбол на Кентъки. Той спечели Супербоул XXI и XXV през цялата си кариера. Освен това той беше обявен за най-полезен играч в Super Bowl XXI. Сега той е нает като спортен коментатор в мрежата на CBS. Той също така се появява в редица филми и телевизионни сериали.

Фил Симс Съпруга и брак

Коя е съпругата на Фил Симс? В момента Фил е женен. Той има съпруга на име Диана. Двамата са родители на три деца. Имената им са Крис, Матю и Дейрдри. Няма информация за датата на брака му или мястото на сватбената церемония. Сега те живеят мирно заедно, без признаци на развод или раздяла.

Популярни Публикации