Брада Ja Vonne - възраст, нетно състояние, височина, съпруг, националност

И Вон Биърд е известен семеен влогър в YouTube. Ja Vonne Beard е лайфстайл влогър, най-известен като матриарха на YouTube канала JaVlogs. Научете повече за Ja Vonne Beard Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: И Вон Биърд
Дата на раждане: 22 септември 1981 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, звезда на социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Кливланд
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Детройт, Мичиган
Националност американски
Братя и сестри Риа
деца пет
Youtube И Vonne Beard Youtube
Instagram И Instagram на Vonne Beard
Лична мрежа Да Vonne Beard Personal Web

Ja Vonne Beard Възраст и ранен живот

Ja Vonne Beard е родена в Детройт, Мичиган, на 22 септември 1981 г. Тя е на 39 години. Нейният астрологичен знак е Дева. Прякорът й е JaVonne. Тя избягваше да говори за родителите си. Въпреки това тя имаше радостно детство с родителите си. Въпреки това тя спомена по-малкия си брат Риа.

Тя също е пропуснала да спомене образованието и квалификацията си. Въпреки това, въз основа на нейните постижения, изглежда, че е добре образована.Височина и тегло на брадата Ja Vonne

Колко висок е Ja Vonne Beard? Мерките на тялото й все още не са известни, тъй като тя не е предоставила никаква информация за тях. Тя обаче е сравнително висока, висока 5,6 фута и тежаща около 66 кг. Тя изглежда в добро здраве и има прекрасно тяло.

  И Вон Биърд

Да Vonne Beard (Източник: Pinterest)

кариера

Каналът на Ja Vonne стартира през 2011 г., но тя не започна да публикува влогове до 2016 г. След това, през май 2016 г., тя дебютира с видеото ULTA HAUL. Независимо от това, PRINGLES CHALLENGE и STORYTIME: ДЪЩЕРЯ МИ ИЗЧЕЗНА! са два от най-популярните й видеоклипове в YouTube.

В резултат на това интернет сензацията натрупа над 400 000 абонати, като организира предизвикателства, въпроси и отговори и ежедневни влогове заедно с децата си. Тя правеше видеоклипове и споделяше различни видео предизвикателства, влогове и теми за начина на живот. Сега тя е добре позната личност в YouTube със стотици хиляди абонати. Нейният канал в момента има над 439 хиляди абонати и над 103 милиона гледания.

Въпреки това Ja Vonne е създател на съдържание в YouTube, която обича да прави видеоблогове в ежедневието си с надеждата да вдъхнови и разпространи любов към тяхното голямо семейство в YouTube. Обича да прави видеоклипове със съпруга и децата си. Те правят много забавни видеоклипове като група. Те ни дават много настроение за „Семейни цели“.

Ja Vonne Beard Нетна стойност 2022 г

Колко богата е брадата Ja Vonne? Нетното състояние на Ja Vonne Beard е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Въпреки това той прави добър живот от спонсорство в Instagram и YouTube.

Ja Vonne Beard Гадже и срещи

С кого се среща Ja Vonne Beard? Що се отнася до личния й живот, тя е много открита за него. В резултат на това името на съпруга й е Кливланд. Двамата обаче са щастливо женени от 19 години. Връзката й върви много добре, без усложнения и проблеми. Това демонстрира нейната несломима отдаденост и отдаденост на връзката й. Освен това тя често публикува снимки на любовта си в социалните медии, показвайки вродената си и безусловна любов към него.

Освен това те имат общо пет деца. Всички те са ги отгледали с любов и подкрепа. В резултат на това всички те живеят щастлив и спокоен живот. Най-голямото дете обаче е Клевон, който е на 20. Джален е името на второто дете, на 19 години. Ияна, третото дете, е на 17 години. Дея, четвъртото дете, е на шестнадесет години. Джания, най-малкото дете, в момента е на девет години.

Освен това Ja Vonne има друг канал в YouTube, наречен „Made By J“, с 96 хиляди абонати и общ брой гледания от 5 милиона. В резултат на това нейните деца имат канал в YouTube, наречен „Dejah Lanay“, който има 537 хиляди абонати и общо 60 милиона гледания. Друг, озаглавен „Mona's“, има 148 хиляди абонати. Името на сина й в YouTube е „jay skylark“ и той има 38,6 хиляди абонати. Най-малкото й дете, Niyah Renae, също има канал в YouTube с 269 хиляди абонати.

Популярни Публикации