Тристан Грецки - Възраст, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Тристан Грецки е актьор и професионален играч на голф. Той е добре известен като най-големият син на Уейн Грецки и Джанет Джоунс, и двамата са легенди на НХЛ. Освен това е внук на Уолтър и Филис Грецки. Племенник на Глен Грецки и Брент Грецки. Тристан се е състезавал в Южна Калифорния PGA Junior Tour и е спечелил Arcadia Spring Classic. Освен това той е актьор, известен с ролята си в Two Tickets to Paradise (2006). Моля, включете се, за да научите повече за Wikipedia на Тристан Грецки, биография, възраст, височина, тегло, приятелка, нетно състояние, кариера и много други интересни факти за него

Бързи факти

Истинско име Тристан Грецки
Псевдоним Тристан
Известен като Син на Уейн Грецки
и Джанет Джоунс
Възраст 22-годишен
рожден ден 2 август 2000 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча (1,67 м)
Тегло прибл. 57 кг (127 паунда)
Измервания на тялото прибл. 39-29-36 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 7 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. милион (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Тристан Грецки, възраст и националност

Кой е Тристан Грецки? з e е роден на 2 август 2000 г.; Сега е на 22 години. Неговият астрологичен знак е Лъв. Той е роден в Лос Анджелис, Калифорния. Той е със смесено наследство и има американско гражданство. Имената на баща му и майка му остават неизвестни. Той също има братя и сестри. Паулина, Ема, Тревър и Тай Грецки са негови братя и сестри. Той е високо образован, според образователната му грамота.

Освен това научете повече за нетната стойност, възрастта, биографията, националността, етническата принадлежност и височината на Markie .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Тристан Грецки? Той е висок 5 фута 6 инча, 1,67 метра или 167 сантиметра . Той тежи около 57 кг (127 паунда). Освен това той има кафява коса и тъмнокафяви очи. Освен това е фитнес фанатик. Той носи обувка номер 7 в Съединените щати.

  Тристан Грецки

Тристан Грецки със семейството си Източник: Google

Нетна стойност на Тристан Грецки 2022 г

Каква е нетната стойност на Тристан Грецки? Той възнамерява да преследва кариера като актьор и модел. С едно от първите си видеа той стана вирусен. Съобщава се, че нетното състояние на Тристан Грецки е в диапазона от милион (USD) към 2022 г. .

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Тристан Грецки? Той все още не е разкрил нищо относно живота си на срещи. Сега той е необвързан и отдаден на работата си.

Факти

  • Тристан Грецки е израснал в Лос Анджелис и е посещавал християнско училище, където е смятан за един от най-добрите бейзболни играчи в Малката лига в града.
  • През 2006 г. той дебютира като актьор във филма 'Два билета за рая'.
  • Мат Корал, петият класиран куотърбек в гимназията, се прехвърли от християнското училище в Оукс към политехническата гимназия след сбиване с Грецки след баскетболен мач.
  • Корал, който се ангажира да играе колегиален футбол в Университета на Южна Калифорния, впоследствие написа в Туитър, че Оукс Крисчън е предубеден към парите.
  • Той е доста активен в социалните медии и има голяма база от фенове.

Освен това научете повече за биографията, уикито, възрастта, приятелката, връзката на Доминик Толивър Тегло и.

Популярни Публикации