Ali A- Wiki, възраст, нетна стойност, приятелка, кариера, височина, етническа принадлежност

Алистър Ейкън , британски видео продуцент, се подвизава с интернет самоличността Али А . Той е най-известен със своите влогове в YouTube и коментари Let’s Play за игри Call of Duty. Първоначалната му самоличност е Matrix и той е играл редица игри във втория си канал More Ali-A, но каналът не е фокусиран върху Call of Duty. Този канал има 4,6 милиона абонати в YouTube и има повече от 800 000 гледания на видеоклипове.

Бързи факти

Празнувано име: Али А
Истинско име/пълно име: Алистър Ейкън
Пол: Мъжки
Възраст: 28 години
Рождена дата: 6 ноември 1993 г
Родно място: Лондон, Великобритания
националност: британски
Височина: 1,87 м
Тегло: 82 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Обвързан
Съпруга/съпруга (име): N/A
Запознанства/приятелка
(Име):
Да (Clare Siobhan)
Професия: YouTuber
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Али

Али А е роден през 1993 г. Гражданин е на Великобритания. Брат му Саймън, който се появява във видеоклиповете му, носи това име. Той влезе във връзка с Клеър Калери, колега YouTuber, през 2015 г.

Той започва да качва кратки игрови филми на страницата си в YouTube през 2009 г., като първоначално се фокусира върху клиповете на Modern Warfare 2. Това беше преди да стане известен.  Епоха на Али

Епоха на Али

Ali A Възраст, височина, тегло

Али А е роден на 6 ноември 1993 г., към 2022 г. е на 28 години. Тежи 82 кг и е висок 1,87 м.

кариера

през 2009г. Али А започва професионалната си кариера, като качва кратки видеоклипове за игри в канала си в YouTube. По-късно стартира основния си канал, където по-голямата част от видеоклиповете му са коментари за видеоигри и реакции в реално време, защото ги играе.

Лицензът Call Of Duty се използва за по-голямата част от видеоигрите, които той играе в канала. Това обаче не винаги е така.

Освен това във втория си канал, More Ali-A, той често публикува влогове за ежедневието и пътуванията си и обсъжда подходящи за семейството видео игри като Minecraft.
Понякога той няма същите въведения към видеоклиповете си, въпреки факта, че обикновено ги започва, като разговаря с камерата в стил влог, преди да премине към играта.

Той има договор с Polaris, многоканална мрежа на YouTube (съкратено MCN). Неговите канали Ali-A и More Ali-A в момента имат договор с MCN StyleHaul.

Каналите в YouTube и KSI на Даниел Мидълтън са сред другите известни потребители на YouTube в мрежата. И двата канала на Socialblade в YouTube са сред топ 50 в тази мрежа, според данните на Socialblade.

Миналата година той работи по проекти в YouTube с други известни британски продуценти на видеоклипове. Той си сътрудничи с Mattessons като част от инициатива за обучение на начинаещи програмисти на основите на програмирането.

Повече от 24 хиляди млади хора научиха основни умения за програмиране, използвайки езика за програмиране Python, благодарение на тази кампания, която имаше повече от 13 милиона гледания в YouTube.

Награди и постижения

Али А беше номиниран в категорията Геймър на годината за 2016 г. за британските награди за онлайн създатели. Той е постигнал световен рекорд на Гинес.

Заглавията на отличията, които той получи през 2015 г., включват Най-популярен Call of Duty канал по гледания, Най-популярен Call of Duty канал по абонати, Най-много стълбища, построени за една минута, и Най-много дървени блокове, събрани за три минути.

Нетна стойност на Али А и заплата на Али А през 2022 г

Али А прогнозираната нетна стойност към октомври 2022 г. е милиона. Неговият основен източник на доходи е като видео продуцент, но той е добре известен и като YouTuber.

Под неговия онлайн псевдоним Ali-A този YouTuber има повече слава. Освен това той притежава добре известни канали в YouTube, които са посветени на игрово съдържание. С 6,5 милиона абонати Ali-A е основният канал на този YouTuber.

Първоначално е основан от него през 2006 г. и с течение на времето се превръща в един от основните му източници на приходи. В момента той прави пари, като управлява алтернативния канал More AliA.

Един от онези млади видеопродуценти с достатъчно популярност и богатство, Али А не се интересува от нищо друго освен да продължи да предоставя най-доброто съдържание. Той изкарва фантастично прехраната си от онлайн реклама и всяка година нетното му състояние поставя нови рекорди. На 28-годишна възраст той вече е натрупал милиони и работи за допълнително увеличаване на богатството и признанието си.

Популярни Публикации