Jae Woodroffe - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Джей Удроф е австралийски мениджър по риска и безопасността, личност в Instagram, партньор на знаменитост, продуцент на съдържание, мотоциклетист и предприемач от Аделаида. Този прекрасен мъж е добре известен в цялата страна като любовника на Кайла Ицинес. Kayla Itsines е австралийски личен треньор, писател и бизнесдама от гръцки произход, според Wikipedia. Тя също е писателка.

Бързи факти

Истинско име Джей Удроф.
Професия Мениджър по риск и безопасност, личност в Instagram, партньор на знаменитости, създател на съдържание и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 29 години.
Рождена дата 27 декември 1992 г. (неделя).
Родно място Аделаида, Австралия.
Сегашен адрес Аделаида, Австралия.
Зодия Козирог.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност австралийски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Джей Удроф Възраст и ранен живот

Джей Удроф е роден в неделя, 27 декември 1992 г , в Аделаида, Южна Австралия. Освен това Джей идва от християнско семейство. Що се отнася до възрастта му, Jae Woodroffe е на 29 години (към 2021 г.). Козирогът беше неговият роден знак. Jae е добре образован млад мъж. Според източници той е получил основното си образование в местна гимназия. След това Удроф се записва в реномирана институция и завършва по-нататъшното си образование. След това работи за Support Services Inc.

Височина и тегло на Джей Удроф

Jae Woodroffe е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 75 кг. Има прекрасни топли сини очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Джей Удроф

Нетната стойност на Jae Woodroffe

Колко е нетната стойност на Jae Woodroffe? Удроф изкарва прехраната си чрез професионалната си работа. В Австралия той води богат начин на живот. Нетното състояние на Woodroffe се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Този прекрасен човек в момента е нает като мениджър по риска и безопасността в Support Services Inc. Според източници Jae работи в индустрията от доста време. Освен това той е инфлуенсър в социалните медии. Jae също е запален мотоциклетист, който обича да прави каскади. Работил е и по различни проекти за бизнеса си с джетки. Jae, от друга страна, е зает с настоящата си позиция на мениджър по безопасността. Освен това работи и като писател.

Jae Woodroffe приятелка и запознанства

С кого се среща Джей Удроф? Удроф е добре известен в цялата страна като дългогодишния любовник на Кайла Ицинес. Нека ви разкажа за Кайла, известен фитнес експерт. Двойката се сгоди през юли 2022 г., след като се срещаха дълго време. Jae също публикува снимки от годежа си в социалните медии. Преди това Кайла беше сгодена за бившия си приятел Тоби Пиърс. Тя също има дъщеря на име Арна от предишния си брак с Пиърс. Кайла и Тоби се разведоха през август 2020 г. Не успяхме да намерим информация относно предишния любовен живот на Удроф.

Популярни Публикации