Колко богат беше PnB Rock? Нетно състояние, кариера, заплата

На 12 септември PnB Rock беше прострелян и убит по време на обир в ресторант в Лос Анджелис. Според властите рапърът е бил в Roscoe’s House of Chicken & Waffles на булевард Манчестър с приятелката си Стефани Сибунхуанг, когато стрелецът е поискал бижута от него, преди да запали огън около 13:15 часа. Крадецът обаче напуснал района, след като застрелял певеца Егоист. 30-годишният PnB Rock е обявен за починал в болница.

Полицай Норма Айзенман от полицията в Лос Анджелис коментира стрелбата:

Жертвата вечерял на маса, когато към него се приближил един от заподозрените. Заподозреният поискал неща от рапъра, показал огнестрелно оръжие и открил огън. Заподозреният взел някои неща от жертвата, качил се в чакаща кола и избягал.Какъв беше основният източник на приходи за PnB Rock? Нетната стойност на рапъра

PnB Rock беше смятан за един от най-добрите рапъри в страната, с множество многомилионни сътрудничества и проекти, които му помогнаха да придобие нетна стойност от милиона. През 2014 г. рапърът дебютира с микстейпа Real N*gga Bangaz. Той е най-известен със своя хит сингъл от 2016 г. и има издадени два студийни албума, Catch These Vibes (2017) и TrapStar Turnt PopStar (2018). (2019 г.). Friends, London и Scrub бяха сред популярните сингли на рапъра. Всяка негова песен му донесе много пари от интернет, а хонорарите, които получава от тях, са допълнителна полза. Неговият албум от 2017 г. дебютира на шесто място в рап класацията на САЩ и на седмо място в американската R&B/хип-хоп класация.

 PnB рок

Той спечели повече слава с втория си албум, публикуван през 2019 г., като представи някои изключителни сингъли като Deez Streetz, I Need More и Go To Mars. Последният му албум, SoundCloud Daze, беше издаден по-рано тази година и включваше хитовите парчета I’m Chosen и BALENCI. Освен това PnB Rock работи с популярни музиканти като Meek Mill, XXXTENTACION, Kodak Black, YFN Lucci и Ed Sheeran през годините. Рок има успешни дуети с Nicki Minaj, Wiz Khalifa и 2 Chainz в допълнение към тези страхотни изпълнители.

Повече информация за рапъра

Раким Хашим Алън, рапър от Филаделфия, е роден на 9 декември 1991 г. Той има две дъщери. Милан, най-голямата му дъщеря, е от предишна връзка. На 27 март 2020 г. той и настоящата му приятелка Sibounheuang посрещнаха по-малката си дъщеря Xuri. PnB също е оцелял от брат си, рапърът PnB Meen.

 PnB рок

Полицията все още разследва ужасяващия изстрел, отнел живота на Рок. Според The ​​Los Angeles Times полицията в Лос Анджелис преглежда видеозаписи от вътрешността на ресторанта, за да идентифицира стрелеца. Полицаите преглеждат видеозаписи от близки фирми, за да видят дали могат да намерят снимки на бягащия човек.

Популярни Публикации