Блейк Берис - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Блейк Берис е телевизионен актьор от Съединените щати. Блейк Берис е добре известен с номинирания си за Еми образ на Ник Фалън в Дните на нашия живот. Той дори успя да гостува в шоута като Breaking Bad.

Бързи факти

Пълно име: Блейк Берис
Дата на раждане: 24 август 1984 г
Възраст: 37 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 26 август 2017 г
Съпруга Александра Макгинес
Нетна стойност 0k- милион
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Минеаполис, Минесота
Националност американски
образование Оксфордски университет
баща Кенет Берис
Майка Лорън Берис
Братя и сестри Една сестра (Райли Берис)

Биография на Блейк Берис

Блейк Берис е роден в Минеаполис, Минесота, на 24 август 1984 г. Той е на 37 години и е роден под зодия Дева. Блейк Еверет Берис е пълното му име и той е американски гражданин.

Кенет Берис е името на баща му, а Лорън Берис е името на майка му. Бащата на Блейк е режисьор, а майка му е сценарист. Райли Берис, неговата сестра, също е актриса и също преподава театър в гимназията. По същия начин той и брат му са израснали в Санта Барбара, Калифорния, САЩ.Образованието и квалификациите на Блейк включват тригодишна специалност по актьорско майсторство в Калифорнийския университет, Училището за театър, филми и телевизия в Лос Анджелис. Впоследствие той отива в Оксфордския университет, за да учи и да се запише в драматична програма.

  Възраст на Блейк Берис

Блейк Берис

Височина и тегло на Блейк Берис

Блейк Берис множество измервания на тялото, като височина, тегло, размер на гърдите и други, не са известни и все още се изследват. Берис също е брюнетка със зелени очи.

кариера

В сериалната драма на NBC Days of Our Lives Блейк Берис успя да изиграе Ник Фалън за първи път. Той дори беше номиниран за Еми за изпълнението си в този филм. Той също така се появява в редица други филми, телевизионни предавания и сериали. Breaking Bad на AMC, The Big Bang Theory на CBS, Longmire на Netflix и драмата Pretty Little Liars на Freeform са сред другите му телевизионни роли.

В Европа, Южна Америка, Близкия изток и Азия, Axe – Man също бяха през 2015 г. През 2014 г. той се появи на сцената с Лора Дърн в пиесата If All The Sky Were Paper в Kirk Douglas Theatre. Блейк спечели и наградата за изгряваща звезда на филмовия фестивал Gasparilla през 2013 г. за ролята си на Дъсти Питърсън в независимия филм Met Head.

През 2009 г. Блейк Берис беше номиниран за дневна награда Еми за изключителен млад актьор. Той също така спечели наградата за изгряваща звезда на филмовия фестивал Gasparilla през 2013 г. за работата си като Дъсти Питърсън в Meth Head. На следващата година Берис спечели наградата за най-добър поддържащ актьор на FilmOut San Diego за ролята си на Дъсти Питърсън в Meth Head. Берис също е актриса и продуцент, известна с филмите „Преди да разбереш“ и „Изчезнала“.

Блейк Берис Нет Уърт

Към октомври 2022 г. Блейк Берис има нетна стойност от 0K – милион и актьорската му работа е основният му източник на доходи.

  Блейк Берис нетна стойност

Блейк Берис

Съпруга на Блейк Берис, брак

На 26 август 2017 г. Блейк Берис се жени за Александра Макгинес . В енорийската църква Killiskey, Nun’s Cross, близо до Ashford, Co. Wicklow Ireland, съпругата му е дъщеря на Paul McGuinness, бивш мениджър на U2. Поради тази причина членовете на U2 присъстваха на сватбата на Berris.

Популярни Публикации