Mokshita Raaghav- Нетна стойност, биография, възраст, височина, кариера

Мокшита Рагхав е известен индийски модел, актриса, строителен инженер, Instagram личност, влиятелен човек в социалните медии, TikToker и предприемач от Мумбай, Махаращра. Тя е добре известна в индустрията със зашеметяващия си и смел външен вид.

Мокшита е строителен инженер по професия, според нейния IG профил. Като модел тя се е състезавала в редица конкурси за красота и състезания за моделиране, включително International India 2016, PMA Brand 2019 и други. Рагав започва актьорската си кариера, като се появява в индийски уеб сериали.

Сега тя е добре известен модел и актриса в индустрията на Боливуд в резултат на таланта си. Тя стана известна, след като се появи в уеб сериала на MX Player Contract Killer заедно със звездата на Боливуд Аджаз Хан. Прочетете тази статия, за да научите повече за историята на живота на Мокшита Рагхав.Бързи факти

Пълно истинско име Мокшита Рагхав.
Познат като Мокшита Раагав.
Възраст (към 2022 г.) 29 години.
Професия Модел, актриса и личност в Instagram.
Дата на раждане 8 септември 1994 г. (четвъртък).
Място на раждане Мумбай, Махаращра, Индия.
Сегашен адрес Аурангабад, Махаращра.
образование Завършвам.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност INR 4-5 Crore (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност индийски.
Религия индуизъм.
Зодия Зодия Дева.

Биография на Мокшита Раагав

Мокшита Рагав, талантлива актриса и модел, е родена в Мумбай, Махаращра, Индия. Тя е на 27 години (към 2021 г.). Всяка година на 8 септември тя празнува рожден ден, става ясно от профила й в Instagram.

  Мокшита Раагав

Mokshita Raaghav (Източник: Pinterest)

Образование на Мокшита Раагав

Тя идва от индуско семейство. Мокшита е имал цял живот интерес към моделирането и актьорството. В Махаращра тя се записва в местно частно училище. Мокшита получава бакалавърска степен по строително инженерство. Според нейния Instagram тя също е посещавала Gladrags Modeling Academy, за да преследва мечтата си за моделиране.

Според източници Рагав започва да участва в шоута и събития за модели по време на колежа. Тя е израснала със своите братя и сестри в Аурангабад, Махаращра. Сега тя е известен модел и актриса в страната.

Mokshita Raaghav Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Mokshita Raaghav? Мокшита Рагав, модел, превърнал се в актриса, изкарва добре от кариерата си в сферата на развлеченията.

Според съобщения в медиите, Mokshita Raaghav има нетна стойност от INR 4-5 Crores към октомври 2022 г. (приблизително) в резултат на нейната кариера. Според докладите тя печели между 30-40 Lakh Rs (приблизително) на уеб шоу.

Мокшита Раагав Гадже и срещи

С кого се среща Мокшита Раагав? Мокшита Рагав, модел, е добре известна със зашеметяващия си външен вид. Тя пази живота си личен. Мокшита, от друга страна, не разкрива никаква информация за историята на срещите или гаджето си.

Тя също направи много видеоклипове със синхронизиране на устни с известни мъже TikTok звезди и модели като Sohail и други. Като моден модел, тя също моделира за различни марки заедно с редица мъжки модели.

Кариера на Мокшита Раагав

Що се отнася до нейната професия, Мокшита Рагав влезе в индустрията за моделиране след завършване на висшето си образование. Като за начало тя се състезава в множество конкурси за красота.

Според докладите тя се състезава в първото си състезание за моделиране, Miss Yuva Next, през 2012 г. След това тя се появява в няколко състезания за моделиране, включително Mr. & Miss Body Perfect India, между другото.

Тя също така представлява Индия в международните състезания Face of Beauty, проведени в Улан Батор, Монголия, през 2016 г. Мокшита Рагав стана известна, след като се състезава в Gladrags Manhunt и Mega Model Contest през 2016 г.

Тя си сътрудничи с множество известни модели по време на кариерата си на модел. Mokshita Raghav също се появява в редица списания и новинарски статии, включително Jagran City и Femina Model.

Мокшита Рагав пробва ръката си като актьор след години работа като модел. Тя получи много работа заради таланта и добрия си външен вид. Според източници, тя направи своя актьорски дебют през 2018 г. с късометражния романтичен филм Junoon, в който си партнира с Kunaal.

След това тя се появи в редица уеб сериали на различни платформи, включително Kooku, Ullu, MX Player и други. Mokshita Raghav се появява в множество уеб сериали, включително Athithi in House, Kamya Sutra (2020) и други.

Мокшита имаше възможността да работи с известния боливудски актьор Аджаз Хан в уеб сериала на MX Player Contract Killer през 2021 г. В момента тя работи върху предстоящите си проекти.

Факти

  • Потребителското име на Mokshita Raaghav в Instagram е Mokshita Raaghav.
  • Златният храм в Амритсар е любимото й място за посещение в Индия.
  • Нейният акаунт в Instagram има над 214 хиляди последователи.
  • Тя обожава фитнес модела Джеф Сийд.
  • Като професионален модел се е изявявала като гост и съдия в редица конкурси, включително Мистър и Мис Класа (2018).

Популярни Публикации