Колко богат е Джеймс Тапър? Нетно състояние, кариера, заплата

Джеймс Тапър е твърдял, че Ан Хеч е делегирала юрисдикцията върху нейното наследство на него, а не на най-големия си син, Хоумър Лафон. Според съдебните документи, получени от Page Six, Heche е изпратила копие от завещанието си на Tupper и двама други лица през януари 2011 г. Tupper твърди, че Heche го е назначила за изпълнител на нейното завещание, за да може той да изпълни нейните финансови цели. Хече каза в завещанието си:

Моите желания са всичките ми активи да бъдат прехвърлени на управлението на г-н Джеймс Тъпър и използвани за отглеждане на децата ми, преди да бъдат предадени на децата.

Tupper освен това твърди, че Laffoon няма да може да управлява наследството на майка си, тъй като той е само на 20 години, без работа и е отчужден от Heche по време на нейната смърт. Според жалбата Laffoon е сменил ключалките на апартамента на майка си, където тя е живяла с Atlas, и по-малкият му брат не е имал достъп до съдържанието. Атлас и Лафон не са разговаряли помежду си след смъртта на Хече, според Джеймс. Междувременно нито Laffoon, нито представители на Tupper са реагирали.

Нетната стойност на Джеймс Тъпър

Джеймс Тъпър е добре известен актьор, участвал в програми като Мъже в дърветата, Милост, Отмъщение, Последица и Големи малки лъжи. Той също така има значителни роли в редица филми. Състоянието на 57-годишната жена се оценява на около 4 милиона долара от CelebrityNetWorth. Въпреки че няма точна информация за активите му, той е натрупал значително състояние в хода на успешната си кариера в развлекателния сектор.

 Джеймс Тапър

кариера

Тупър започва кариерата си в продукции извън Бродуей като 'Актьорът се приготвя' и 'След дъжда'. През 2005 г. той е съавтор и изпълнител в инди филма Loudmouth Soup. През 2006 г. той изигра Джак Слатъри в ситкома на ABC Men in Trees и д-р Крис Сандс в медицинската драма на NBC Mercy. Той стана известен с ролята си на д-р Андрю Паркинс, травматичен психотерапевт, в седем епизода на Анатомията на Грей. През 2011 г. той участва в драмата на ABC Revenge като Дейвид Кларк, повтарящ се герой през първите три сезона. След като последният епизод от Сезон 3 разкри, че героят е все още жив, той стана редовен в Сезон 4.

 Джеймс Тапър

Aftermath, драматичен сериал Space и Syfy, с участието на Джеймс Тупър. В епизода покойната актриса и бившата му любовница Ан Хеч изигра съпругата му. Той беше и копродуцент на програмата, която продължи един сезон от 13 епизода от септември до декември 2016 г. Тупър и Хеч се срещнаха на снимачната площадка на Мъже в дърветата през 2007 г., а синът им се роди през март 2009 г. Те обаче се разведе през януари 2018 г. Тупър преди това се ожени за Кейт Мейфийлд, с която се разведе през ноември 2006 г.

Популярни Публикации