Принцесата на Норвегия Марта Луиз се сгоди за духовен гуру шаман Дюрек

Принцеса Марта Луиза на Норвегия току-що се омъжи за шаман Дюрек. Във вторник Луиз и Дюрек обявиха новината в профилите си в Instagram. Дюрек публикува снимка на себе си и Луиз, гледащи се в очите, с надпис:

ДА! тя каза. Знаеш, когато знаеш. Няма нищо по-велико от това като мъж да знаеш, че дамата пред теб е тази.

Той продължи да пише,Превъзбуден съм от емоция при перспективата да прекарам остатъка от живота си с най-чистото сърце, ангелска, умна и могъща дама, която според мен олицетворява всички нива на божественост. Като душевна духовна двойка, ние ще използваме нашата колективна сила, за да помогнем на другите в създаването на свят, изграден върху любов и приемане. Чрез нашата любов ние променяме света.

Принцеса Марта Луиз също обяви в Instagram, че е сгодена за Дюрек, който кара сърцето й да прескача, разпознава пълния й потенциал и я кара да се смее. Тя също така заяви:

Любовта ни превъзхожда и израства. И съм много развълнуван да продължа да се развивам с този прекрасен човек.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Всичко за годеника на принцеса Марта Луиза

Шаман Дурек, роден през 1974 г., е самопровъзгласил се шаман и автор на Spirit Hacking: Shamanic Keys to Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, and Light Up the World. Майка му е от норвежко-индийски произход, докато баща му е от Хаити. Според историка Марлене Кьониг, потеклото на баща му може да бъде проследено до Луизиана, Вирджиния и Джорджия през последните 200 години, но не и до Хаити.

 Марта Луиз

Започва като модел и за кратко е включен в телевизионни програми. Според Vanity Fair той е бисексуален и ранните му действия са помогнали за катапултирането на неговия стил на ню-ейдж шаманизъм в кръговете на знаменитостите, тъй като е израснал в това общество. Той е определил своя шамански метод на преподаване като безсмислен. Той обещава да демистифицира духовността, като я направи достъпна и ясна за миряни, духовно зрели хора и други.

Дурек каза, че целта му е да изведе древната практика на шаманизма на преден план на съзнанието и да помогне на хората да бъдат осветени чрез подхранване на любов и приемане на себе си и другите. Той твърди, че е бил духовно посветен от американска дама, която нарича себе си принцеса Сузана фон Радич от Хърватия; въпреки това няколко проверяващи факти установиха, че тя е измамник, представящ се за принцеса.

Хронология на връзката на принцеса Марта Луиз и шаман Дюрек

През май 2019 г. принцеса Марта Луиз обяви романса си с Шаман Дюрек. Норвежците обаче отхвърлиха партньорството, определяйки Durek като измамник. Дюрек беше наказан и в Норвегия, където медиите го нарекоха измамник. Дюрек и Луиз са били домакини на противоречиви лекции като „Принцесата и шаманът“.

 Марта Луиз

Преди това Дюрек беше женен за Жанета Марзалкова. Въпреки това през 2008 г. той я докладва на имиграционните служители като незаконно пребиваваща и двойката се развежда през 2009 г. Междувременно Луис се жени за романиста Ари Бен през 2002 г. и има три деца. Двойката се разведе през 2017 г.

Популярни Публикации