Беки Уорли - Уики, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Беки Уорли е журналист и телевизионен оператор от Съединените щати. Беки Уорли е технологичен сътрудник за Good Morning America на ABC. Тя също така е домакин и блогър на Yahoo! Техническо уеб шоу.

Бързи факти

Пълно име: Беки Уорли
Дата на раждане: 4 февруари 1971 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Журналист, телевизионен оператор
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Джейн Мичъл
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Рус
Родно място Хавай
Националност американски
образование Станфордско висше училище по образование
деца Две (Емалия и Фин Уорли Мичъл)

Биография на Беки Уорли

Беки Уорли е родена на Хаваите на 4 февруари 1971 г. Тя е на 51 години и е родена под знака на Водолей. Тя е американска гражданка.

Имената и подробностите на родителите на Беки не са разкрити досега. По същия начин в момента няма информация за нейните братя и сестри, братовчеди, баби и дядовци, роднини или други членове на семейството. Най-вероятно тя иска да запази личния и семейния си живот далеч от светлината на прожекторите и далеч от общественото внимание.Образованието и квалификациите на Беки включват бакалавърска степен по японски език от Middlebury College във Върмонт, където тя също играе ръгби за Berkley All-Blues. През 1993 г. тя успява да получи бакалавърска степен по изкуства. Тя продължи да придобива магистърска степен по изкуства в образованието от програмата за обучение, дизайн и технологии на Stanford Graduate School of Education през 2005 г.

  Възраст на Беки Уорли

Беки Уорли

Височина и тегло на Беки Уорли

По отношение на измерванията на тялото, Беки Уорли е висока 5 фута 6 инча, но нейното тегло и други телесни параметри все още се изследват. Косата на Уорли е руса, а очите му са зелени.

кариера

Беки Уорли имала възможността да работи за новините на KOMO-TV в Сиатъл от 1993 до 1996 г. Впоследствие тя продължила да работи с малки фирми за уеб дизайн и информационни технологии. Впоследствие тя продължава да работи за ZDTV / TechTV в продължение на шест години, от 1998 до 2005 г. Освен това тя започва кариерата си като линеен продуцент за Call For Help, но е най-известна като анализатор на компютърната сигурност на TechLive. От друга страна, тя работи за TechTV като репортер, водещ и водещ на предаване с инструкции.

Беки Уорли също успя да допринесе за предупреждението за сигурност на TechTV: Истински истории на истински хора, борещи се с кражба на самоличност, вируси и измами (ноември 2003 г.). (ISBN 0-7357-1352-9). По подобен начин през 2004 г. тя беше домакин на сериала „Майка на всички“ на National Geographic Channel. Това е изложба, в която изящните и индустриалните изкуства бяха комбинирани, за да създадат Майката на всички неща, използвайки всички налични материали.

През 2005 г. тя започва работа по ABC Good Morning America. В началото на 2011 г. тя също се появява в тяхното уикенд издание. На Уорли също е разрешено да участва в ABC Evening News като технологичен сътрудник от 2011 г. насам. Тя също е била видео блогър и домакин на седмичното уебкаст Hook Me Up for Yahoo! Технология от 2006 г. Тя също имаше възможността да бъде домакин на шоу на Travel Channel, наречено The Best Places to Find Cash and Treasures от 2006 до 2007 г. След това тя прекара част от 2010 г. като съ-домакин на Том Мерит в Tech News Today, ежедневен подкаст на мрежата TWiT.tv.

Нетната стойност на Беки Уорли

По отношение на нетната стойност, към октомври 2022 г. Беки Уорли има нетна стойност от 3 милиона долара а основният й източник на доходи е работата й като журналист и водещ.

  Нетната стойност на Беки Уорли

Беки Уорли

Омъжена ли е Беки Уорли?

Беки Уорли е женен от две десетилетия. Емалия и Фин Уорли Мичъл, нейните близнаци, 5 януари на 5 януари 2008 г. и имената им са Емалия и Фин Уорли Мичъл.

Популярни Публикации