Waqar zaka - възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Песента на Зака е известен пакистански телевизионен водещ, създател на концепция, режисьор, продуцент и пионер на риалити телевизионни предавания в Пакистан. Той е известен също като Търсача на силни усещания за извършване на опасни каскади като целувка на 20 кобри и изправяне срещу лъвица. Научете повече за Waqar zaka Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно име Ще пеете
Псевдоним Вакар
Известен като ТВ водещ
Рождена дата 17 юли 1986 г
Възраст 28 години
Хороскоп Водолей
Родно място Саргода, Пакистан
Бащино име Зака-уд-Дин
Майчино име Самия Ясин
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 79 кг
Измервания на тялото N/A
Националност пакистанци
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност милион – милиона

Waqar zaka Възраст и ранен живот

Вакар беше роден на 17 юли 1986 г. в Саргода, Пакистан, но израства в сунитско домакинство, тъй като баща му работи за ООН. Баща му е от индийския град Джайпур. Бащата на Вакар, Зака-уд-Дин, е пенджабиец, който работи за ООН и сега живее в Карачи. През 1980 г. той се премества в Карачи, Пакистан, където става добре известен в телекомуникационната индустрия с това, че създава първото съоръжение за сглобяване на домофони в Пакистан, National Intercom Industry, и го търгува с редица различни страни. Майка му Самия Ясийн е домашна съпруга от кашмирско семейство. Той е най-голямата от трите сестри. Той получава дипломата си по строително инженерство от Университета за инженерство и технологии NED.

Височина и тегло на Waqar zaka

Той е висок 5 фута 8 инча или 1,72 метра и телесно тегло 79 кг или 174 паунда. По същия начин той често прави упражнения, за да поддържа фигурата на тялото си. Освен това той има тъмна черна коса с чифт черни очи.  Ще пеете

Waqar zaka (Източник: Google)

Waqar zaka Нетна стойност 2022 г

Колко струва нетната стойност на Waqar zaka? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и различни онлайн ресурси, известният телевизионен актьор Waqar Нетното състояние на Zaka е милион – милиона към октомври 2022 г . Той спечели парите като професионален телевизионен актьор.

кариера

Waqar започва кариерата си, като издава студентската песен Nahi Parha Meine Poora Saal. По това време той стана VJ. Бил е водещ на риалитито „Живот на ръба“. Waqar по-късно създава и представя риалити сериала ARY Musik XPOSED, King of Street Magic, Desi Kudiyan и The Cricket Challenge.

На общите избори в Пакистан през 2013 г. Зака ​​се кандидатира за място в Националното събрание на Пакистан от избирателния район Карачи NA-253, но получава само 31 гласа от общо 211 768 подадени гласа. Zaka побърза да демонстрира как се кандидатира за политически пост за своята програма Main Banoonga Minister; той каза, че това е най-ангажиращият начин да научим децата си как да бъдат част от системата. Той проведе кампанията си с обещанието за по-добра организация и по-голям достъп до стимули и интернет.

Waqar zaka Приятелка и запознанства

С кого се среща Уакар Зака? В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Waqar zaka не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Популярни Публикации