Реджи Уебър- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, етническа принадлежност, кариера

Реджи Уебър е добре позната личност в социалните медии от Съединените американски щати. Реджи Уебър стана известен благодарение на едноименния си канал в YouTube и акаунт в Instagram. Той все още участва в няколко платформи за социални мрежи. Научете повече за нетната стойност на Реджи Уебър, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Реджи Уебър
Дата на раждане: 02 август 1996 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Тегло: 70 кг
Семейно положение: по отношение
Запознанства Каси Мартин
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Уичита, Канзас
Националност американски
баща Джак Уебър
Майка Лора
Братя и сестри три (братя: Джейк, Райън и сестра: Джилиан)
Twitter Туитър на Реджи Уебър
Youtube Реджи Уебър Youtube
Instagram Instagram на Реджи Уебър
Марки N/A
Хоби Плуване, игра

Възраст и ранен живот на Реджи Уебър

Кой е Реджи Уебър? Реджи Уебър е роден на 2 август 1996 г. Той е роден в Уичита, Канзас, и е с американска националност. Той ще бъде на 24 години през 2020 г., а астрологичният му знак е Лъв. Освен това той има двама братя, Джейк и Райън, както и племенница, Джилиан. Лора и Джак Уебър са негови настойници. Що се отнася до професионалната му подготовка, той е завършил средно образование. В резултат на това той се присъедини към силата. В колежа той започва да учи компютърни науки.

Височина и тегло на Реджи Уебър

Колко висок е Реджи Уебър? Той е висок 5 фута 11 инча и тежи около 70 кг. Има бенка на гърба на ухото си. Освен това той има дрезгав акцент, който добавя към сексапилността на гласа му. Има балансирано тяло и стройна физика. Освен това има светлокафяви очи и коса. Често обаче боядисва косата си в черно, русо или розово.  Реджи Уебър

Реджи Уебър позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Реджи Уебър 2022 г

Колко е нетната стойност на Реджи Уебър? Тази знаменитост в социалната мрежа има приблизителна нетна стойност от милион – милиона към 2022 г. Основният му източник на доходи е каналът му в YouTube.

Професионален живот и кариера

Реджи стана известен със своя едноименен канал в YouTube и акаунт в Instagram. Той спечели огромно внимание в резултат на небрежния си моден модел и лайфстайл материали. Освен това през август 2014 г. той разкри своя акаунт в Instagram.

Съдържанието на Reggie включва видеоблогове, шеги, кадри с предизвикателства и реакции. В допълнение към поддържането на собствена страница в YouTube, той е редактирал видеоклипове за Сам Голбах и Колби Брок. Той също беше член на социалната общност „the crackhouse“, която включваше Cassie Martin, Kevin Langue и Aryia, наред с други. Освен това на 19 февруари 2013 г. той стартира своя едноименен канал в YouTube. По същия начин някои от най-известните видеоклипове включват „Tik Tok Predators“, „EYE TRACKER CHALLENGE w/ Sam, Colby, Jake, Katrina, Kevin, Mike и Aryia“, „Morgz & His Mom Are Kinda Bad“, „Jaystation: Най-лошото от Youtube“, „Кой извърши убийството?“ и още няколко.

На страницата си в YouTube той има над 135 хиляди зрители и над 6,6 милиона гледания. Той може да бъде намерен в Instagram с името „@reggie.webber“. Той има 91 актуализации и над 184 хиляди последователи в своя акаунт в Instagram. Той е добре известен в мрежата с това, че споделя автопортрети, както и снимки на семейството и приятелите си. Освен това той влезе в Twitter през декември 2011 г.

Приятелка на Реджи Уебър и срещи

Коя е приятелката на Реджи Уебър? Той се среща Каси Мартин. Те са влюбени в гимназията и се познават от началното училище, а колежите им бяха само на 4 мили един от друг. Освен това те се запознават в платформата за социални мрежи „MySpace“, когато са били в седми клас и са станали любители на храната. Те не започнаха да се срещат, докато не завършиха гимназия. И двамата имат различни снимки в акаунтите си в Instagram, които отразяват страстта и признателността им един към друг.

Също така, знайте за RadioJH Нетна стойност на Одри, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации