Jackson Galaxy - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джаксън Галакси , специалист по поведение на котки и телевизионен водещ, е роден на 28 април 1966 г. в Ню Йорк. Той е на 56 години и започва кариерата си през 90-те години. Джаксън е известен като „котешкия татко“, защото е обсебен от котките. Той обикновено прави три посещения в домовете на клиентите си, за да се запознае с техните котки, като всяко посещение продължава поне 12 часа. Той беше водещ на предаването My Cat from Hell. Той е и автор на няколко бестселъра за котки.

Бързи факти

Празнувано име: Jackson Galaxy или Cat Daddy
Истинско име/пълно име: Ричард Киршнер
Пол: Мъжки
Възраст: 56 години
Рождена дата: 28 април 1966 г
Родно място: Ню Йорк Сити, Ню Йорк, САЩ
националност: американски
Височина: 1,88 м
Тегло: 181 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Minoo Rahbar (м. 2014)
деца: N/A
Запознанства: N/A
Джаксън Галакси гей ли е?: не
Професия: Котешки бихейвиорист и телевизионен водещ
Заплата: 0 000 до милион
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Джаксън Галакси Биография

Както беше посочено по-рано, специалистът по котешко поведение Джаксън Галакси обожава котките, независимо колко агресивни са те. Когато беше по-млад, той никога не си е представял себе си като специалист по поведение на котки. Той се стремеше да бъде рок звезда, защото музиката му носеше радост и го успокояваше. Той е роден като Ричард Кичънър на 28 април 1966 г. в Манхатън.

На двайсет години той променя името си на Джаксън Галакси. Джаксън е американец християнин. Започва да свири на китара, когато е на десет години, с цел да стане рок звезда. Получава бакалавърска степен по театър от университета в Айова през 1991 г.Възраст, височина и тегло на Jackson Galaxy

Джаксън Галакси е роден на 28 април 1966 г. и към 2022 г. е на 56 години. Висок е 1,88 метра и тежи 181 килограма.

  Джаксън Галакси

Jackson Galaxy (Източник: Pinterest)

кариера

През 1992 г. Джаксън Галакси се премества в Колорадо. След като спаси котки, той се научи как да ги обучава. През 2002 г. създава частна практика като консултант по котки. Той създава Little Big Cat, Inc. Джаксън се завръща в Лос Анджелис през 2007 г., където възстановява частната си практика. Той работи с клиентите си, за да им помогне да подобрят поведението на своите котки. Понастоящем той е член на борда на директорите на Stray Cat Alliance в Лос Анджелис. Той се появи в риалити шоуто на Animal Planet „My Cat from Hell“ през 2001 г. Премиерата на десетия сезон на този сериал беше през септември 2018 г.

Награди Джаксън Галакси

Някои от наградите, които Джаксън Галакси получи, са дадени по-долу:

  • Наградите за риалити телевизия „Моята котка от ада – Награда за виновно удоволствие от шоуто“.
  • Главен гост на наградите за герои на Arizona Pet Project
  • Нетната стойност и заплатата на Jackson Galaxy през 2022 г

Джаксън Галакси Нетна стойност

Галакси има нетна стойност от 2 милиона долара към юни 2022 г. Той прави по-голямата част от парите си като телевизионна риалити звезда и котешки бихейвиорист.

Той печели най-малко 0 000 на година, след като направи толкова много епизоди на My Cat from Hell и консултира клиенти с поведенческите проблеми на техните котки.

Джаксън Галакси е добре известен с благотворителната си работа с животни. По този начин той спечели неговото уважение и слава. Той е спасил хиляди котки и е обучил техните поведенчески проблеми, за да удовлетвори своите клиенти. Той е бил глас за спасяването и безопасността на животните, както и популяризатор на опазването на околната среда по целия свят.

Jackson Galaxy Съпруга, брак

Джаксън започва да свири на китара, когато е малък, но след като открива главата на мъртва котка в задния им двор, той се уверява, че всички котки имат дом, в който да живеят, а не се скитат по улиците. През юни 2014 г. той се жени за Minoo Rahbah, любител на животни и спасител. Те се ожениха в обществото за животни „Най-добри приятели“ в Юта, което символизира любовта им към всички животни, не само към котките.

Работи в Humane Society of Boulder Valley, Колорадо, скоро след като завършва университета в Айова. Той не преследва музикална кариера. Той качи 400 паунда в резултат на пристрастяването си към храната, причинявайки куп здравословни проблеми. Той имаше операция на стомашен байпас и премина на кето диета и загуби цялото си тегло, спадайки до 250 паунда през 2007 г.

Популярни Публикации