Боби Флей - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Боби Флей е известен американски готвач, ресторантьор и риалити телевизионна личност. Боби Флей е главен готвач на редица ресторанти, включително Bobby’s Burger Place и Bobby’s Burgers.

Бързи факти

Пълно име: Боби Флей
Дата на раждане: 10 декември 1964 г
Възраст: 57 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Главен готвач, ресторантьор, телевизионна личност
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: развод
Развод Дебра Понцек, Стефани Марч, Кейт Конъли
Нетна стойност 60 милиона долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Йорк Сити, Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Френски кулинарен институт
баща Бил Флей
Майка Дороти Флей
деца Софи Флей

Биография на Боби Флей

Боби Флей е роден в Ню Йорк, Съединените американски щати, на 10 декември 1964 г. Сега е на 57 години. Бил Флей е негов баща, а Дороти Флей е негова майка. Той е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това той е от кавказки произход. Неговата зодия е Стрелец според астрологията.

Боби Флей Образование

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Той обаче напусна гимназията на 17-годишна възраст.Височина и тегло на Боби Флей

Боби Флей е много привлекателен и има прекрасен характер. Известният готвач е висок приблизително 5 фута и 10 инча. Докато тежи 75 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Очите му са сиви на цвят и има кафява коса.

  Боби Флей

Bobby Flay Cooking (Източник: Pinterest)

кариера

Боби Флей се утвърди като един от най-добрите готвачи и ресторантьори в индустрията. Пътят към успеха обаче не беше лесен. През това време той се изправи пред много предизвикателства.

През 1982 г., след като напуска гимназията, той започва работа в ресторант Joe Allen в Ню Йорк. Там правеше салати. Джо Алън решава да го изпрати във Френския кулинарен институт, защото притежава впечатляващи умения.

Той получава диплома по кулинарни изкуства оттам през 1984 г. След това отива да работи в Brighton Grill. Той беше главен готвач там. По-късно той работи като главен готвач в Bud and Jams под ръководството на Джонатан Ваксман, който играе важна роля в кариерата му. От 1988 до 1990 г. той е и главен готвач в Miracle Grill. Messa Grill продължава пътя от 1991 до 1993 г. Той открива свой собствен бар и ресторант Bolo през 1993 г.

Повече за кариерата

След пътуването си той започва и продължава да разширява веригата си ресторанти. Second Messa Grill отвори врати през 2004 г., Bar American през 2005 г. и Mesa Grill на Бахамските острови през 2007 г. Той също така включва Bobby’s Burger Place, който има места в различни градове. Най-големият се намира в Мериленд.

Той също така се е появявал в предавания и хранителни мрежи като Boy Meets Grill, BBQ with Bobby Flay, The Best Thing I Ever Ate, Bobby’s Dinner Battle и други. Освен това той е написал книги като Bobby Flay’s Bold American Food, Bobby Flay’s Boy Meets Grill, Bobby Flay’s Burgers, Fries, and Shakes и други.

Нетната стойност на Боби Флей

Боби Флей се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на около 60 милиона щатски долара.

Съпруга на Боби Флей, брак

Преминаване към Боби Флей романтичен и личен живот, той се жени три пъти. Дебра Понцек беше първата му съпруга. Те се женят през 1991 г. и се развеждат през 1993 г. През 1995 г. той се жени за втората си съпруга Кейт Конъли.

Въпреки това през 2005 г. той се жени за Стефани Марч. Те бяха женени около десет години до 2015 г. Той също има дъщеря на име Софи Флей.

Освен това той няма други връзки. В същото време той е открит относно предпочитанията си към пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации