Sharone Vernon-Evans- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Шарон Върнън-Еванс (роден на 28 август 1998 г.) е волейболист от Канада. Той играе за мъжкия национален отбор по волейбол на Канада, както и за италианския клуб Sir Safety Perugia.

Бързи факти

Популярни като Шарон Върнън-Еванс
Професия Волейболист
Възраст на 23 години
Зодия зодия Дева
Роден 28 август 1998 г
рожден ден 28 август
Родно място N/A
Националност канадски
Височина 2,05 м (6 фута 9 инча)
Тегло 94 кг (207 фунта)
Нетна стойност милион – милиона

Биография на Шарон Върнън-Еванс

Шарон Върнън-Еванс е известен волейболист, който е роден в Канада на 28 август 1998 г. Шарон Върнън-зодията на Еванс е Дева, според астролозите.

Sharone Vernon-Evans (родена на 28 август 1998 г.) е волейболистка от Канада. Той играе за мъжкия национален отбор по волейбол на Канада, както и за италианския клуб Sir Safety Perugia. Върнън Еванс за първи път участва в националния отбор по волейбол с мъжкия национален отбор по волейбол на Канада през 2016 г. Той беше член на юношеския национален отбор, който спечели бронзови медали на 2016 мъжко първенство по волейбол NORCECA за юноши и 2017 мъжка панамериканска волейболна купа за юноши . Той бе включен в състава на старшия национален отбор за Световната волейболна лига на FIVB 2017 през май 2017 г. Той допринесе за най-добрия резултат на отбора в Световната лига от трето място.Sharone Vernon-Evans Височина, тегло, измерване на тялото

Той е висок 6 фута 9 инча. Тежи приблизително 94 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

кариера

  • Върнън Еванс започва своята волейболна кариера след гимназията в Гатино с отбора на Канада FTC. През 2017 г. той се присъедини към клуба на PlusLiga ONICO Warszawa, където ще работи със старши треньора на националния отбор Стефан Антига.
  • Върнън Еванс за първи път участва в националния отбор по волейбол с младежкия национален отбор по волейбол на Канада през 2016 г.
  • Той беше член на юношеския национален отбор, който спечели бронзови медали на Шампионата по волейбол NORCECA за мъже през 2016 г. и Панамериканската купа по волейбол за юноши за мъже през 2017 г. Той беше включен в състава на старшия национален отбор за Световната лига по волейбол на FIVB през май 2017 г.
  • Той допринесе за най-добрия резултат на отбора в Световната лига от трето място. Няколко месеца по-късно Върнън-Еванс бе избран за най-добър противников шпайкър в 2017 Norceca Championship, помагайки на отбора да спечели бронз. Върнън Еванс беше номиниран за олимпийския отбор на Канада през 2020 г. през юни 2021 г.

Нетната стойност на Sharone Vernon-Evans

Смята се, че нетната му стойност е между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Отличната му професия на волейболист очевидно е основният му източник на пари.

Приятелка на Шарън Върнън-Еванс, запознанства

В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това, той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Шароун не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Награди и постижения

  • 2016 Junior NORCECA Championship Bronze Medal with Cup.SVG
  • Бронзов медал с купа 2017г.
  • Junior Pan-Am Cup SVG
  • 2017 Бронзов медал от Световната лига на FIVB с купата.SVG
  • 2017 NORCECA Championship Бронзов медал с купата.SVG
  • NORCECA Championship 2017 – Най-добър противников шпайкър

Популярни Публикации