Али Хилфигер - Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Али Хилфигер е американски художник, продуцент, риалити телевизионна личност и моден дизайнер. Заради баща си, г-н Томи Хилфигер, тя е много известна сред белите хора в нацията. Баща й е създател на линията дрехи на Tommy Hilfiger и моден дизайнер.

Бързи факти

Пълно истинско име Али Хилфигер
Псевдоним Съюзник
Възраст (към 2022 г.) 37 години
Популярни като Дъщеря на Томи Хилфигер
Професия Актьорство, рисуване, продуциране на филми, моден дизайн, бизнес
Дата на раждане 26 февруари 1985 г
Място на раждане Ню Йорк
Пол Женски пол
Сексуалност Направо
образование Завършвам
Училище Професионална детска школа.
Алма матер Държавен университет
Нетна стойност - милиона USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Риби
Езици Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Възраст и ранен живот на Али Хилфигер

Али е родена на 26 февруари 1985 г . В момента тя е на 37 години и има успешна професия. Тя беше само на седем години, когато беше ухапана в стомаха от „кърлеж“. Кърлежът беше отстранен от стомаха й, но след няколко години тя имаше трудности в живота си в резултат на парчето „кърлеж“. Когато беше на единадесет години, раната прогресира в лаймска болест. Тя се бореше дълго време в резултат на Лаймска болест. Родителите й не можеха да разберат трудностите й и затова й предписаха лекарства за психично здраве.

Али пише за този труден период от живота си в книгата си „Ухапе ме“. В книгата си тя дори признава, че използва марихуана, за да се справи с дискомфорта си, пристъпи на паника, разтежения в коленете, избледняване на паметта и други заболявания. Скръбта на Али Хилфигер обаче подхранва нейния предприемачески дух. Когато беше на тринадесет години, тя се появи в бродуейска версия на песента на Аби. Тя също помага на баща си с нейните модни идеи. Тя предложи творчески концепции на модния лейбъл на баща си, „H“. Али току-що беше завършила Професионално детско училище.Височина и тегло на Ally Hilfiger

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Али Хилфигър е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Али Хилфигер

Нетната стойност на Али Хилфигер

Колко е нетната стойност на Али Хилфигер? представяйки себе си като дама с много таланти, Али Хилфигер има по-висока нетна стойност от типичната знаменитост в социалните медии. Компанията й носи милиони долари. Тя е натрупала нетна стойност от - милиона щатски долара като професионален дизайнер през цялата си кариера. Али Хилфигер и нейният съпруг често пътуваха из целия свят, живеейки високопоставен живот.

кариера

Кариерата на Али Хилфигер за първи път получи национално признание, когато тя участва в краткотрайния риалити сериал на MTV Rich Girl. Тя никога не пропуска възможността да се изявява професионално като актриса на сцената и във визуалните изкуства. Когато тя си партнира с Франческо Чивета и показва една от техните картини в Музея на изкуствата в Челси в Ню Йорк през 2008 г., светът се запознава с нейните творчески умения. Али и Франческо Чивета си сътрудничиха по това парче. Тя никога не е губила способността си да рисува и продължава да продава своите ръчно изработени платна на Artstager.com.

От появата си в риалити програмата „Богати момичета“ през 2003 г., Али Хилфигър никога не е спирала да се появява по телевизията и е участвала в няколко интервюта и документални телевизионни предавания. През 2004 г. работи и като продуцент на филмите „Богато момиче“ и „Горда“. В наши дни тя също прави подкаст, наречен „Sitinpodcast“. В момента тя посвещава цялото си време на своята компания Vintage Accessories, която основава през 2006 г.

Съпруг и брак на Ally Hilfiger

Кой е съпругът на Али Хилфигер? Али Хилфигер е омъжена за Стив Хаш от 2017 г. Стив и Али излизаха дълго време, преди да се оженят. Али се омъжи за Стив Хаш през 2011 г., след като той й предложи брак в Париж. Стив й подари персонализиран пръстен, създаден от него. Харли, тяхното очарователно дете, се роди след като се ожениха. Стив Баш е скулптор от Националната гора Де Сото в Мисисипи, роден през 1982 г.

Стив Хаш преди това е работил като творчески директор за Warner Music Group до 2018 г. След първата му самостоятелна изява в галерия HILDE в Лос Анджелис, към него се обръщат от Warner Music Group. Изложбата беше успешна, като получи рецензия Critic’s Pick от международното издание Artforum. Стив Хаш преди това е показвал работата си в Marfa Invitational, Лувъра, Института за съвременно изкуство в Лос Анджелис, ArtMiami и биеналето на Бомбай Бийч. За да научите повече за Стив Хаш, той е далтонист, който работи монохромно. Преди това, през май 2019 г., той беше признат от списание Forbes, когато неговото изкуство, заедно с това на Уорхол, беше представено във Forbes.

Популярни Публикации