Кобан Абрего - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка

Кобан Абрего е бивш коментатор на игри в YouTube от Съединените щати. Кобан Абрего, известен още като „cobanermani456“, е фен на Sonic и Super Mario. Знайте всичко за Кобан Абрего - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка

Бързи факти

Пълно име: Кобан Абрего
Дата на раждане: 27 юли 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Геймър
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски
Братя и сестри една сестра
Лична мрежа Coban Abrego Personal Web

Биография на Кобан Абрего

Кобан Абрего е роден в Тексас на 27 юли 1995 г. Той е на 25 години и е роден под зодиакалния знак Лъв. Той има по-малка сестра, но самоличността й е неизвестна. Нищо повече не се знае за семейната му история. Той има много други YouTubers като приятели, включително Vash12349 и RogersBase.

Освен това той е член на „TheTenManClan“. В игрите Sonic любимата му зона е Hydrocity Zone. Смята се, че той е манипулиран от семейството, бившите си приятели и бивши гаджета.Височина и тегло на Кобан Абрего

Кобан е със среден ръст и тегло, което отговаря на физиката му. Той все още не е разкрил пред обществеността никаква статистика за тялото си. Въпреки това той притежава невероятна личност. Освен това той има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Той често носи шапка.

 Инфографика за биография на Кобан Абрего

Биография на Кобан Абрего

кариера

Първите му видеоклипове бяха поредица от видеоклипове на Sonic Colours, които публикува през 2010 г. Той също така е играл и други игри, като Uncharted и Street Fighter, за своите абонати в YouTube. В допълнение, каналът на Coban включва друг играч „SullyPwnz“.

Той беше най-известен с видеозаписите си за геймплей на различни игри Sonic и Mario, въпреки че играеше и Uncharted 3: Drake’s Deception и Street Fighter IV. The Palace на Sonic and the Secret Rings служи като тематична музика за неговото въведение.

Той спомена в един от видеоклиповете си, че е летял от летище Далас до Лос Анджелис за пътуването си E3, което показва, че живее в Тексас. Освен това той споменава в епизода на Sonic Riders, че желае някой ден да стане гласов актьор на Sonic. Така той се присъединява към баща си, за да може баща му да стане гласов актьор на Sonic. В момента той има над 1,3 милиона абонати и 920 милиона гледания на видеоклипове в канала си в YouTube. Той обича да помага на приятелите си по всякакъв начин.

Нетната стойност на Кобан Абрего през 2022 г

Този добре познат YouTuber може да печели добре от професията си. Въпреки това, Счита се, че Coban Abrego има нетна стойност между милион и милиона към октомври 2022 г.

Кобан Абрего Приятелка и запознанства

Той е запазил личната си тайна. Той обаче има бивши приятелки, но все още не е разкрил самоличността им. Освен това изглежда, че статусът на връзката му е необвързан. В момента той се концентрира върху здравето, семейството и кариерата си. Кобан може да чака точния момент и точния човек, за да влезе във връзка.

Популярни Публикации