Коя е Мей Уитман? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

американска актриса Мей Уитман има прекрасен външен вид. Тя е добре известна и с пеенето си. Тя направи актьорския си дебют във филма от 1994 г. „Когато един мъж обича жена“ и оттогава продължава да участва в други филми и телевизионни предавания. Но с The Duff от 2015 г. тя направи своя режисьорски дебют. Тя е давала гласа си на няколко анимационни герои и герои от телевизионни сериали в допълнение към актьорството и пеенето.

Бързи факти

Празнувано име: Мей Уитман
Истинско име/пълно име: Мей Маргарет Уитман
Пол: Женски пол
Възраст: 34 години
Рождена дата: 9 юни 1988 г
Родно място: Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,55 м
Тегло: 52 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга
(Име):
N/A
деца: не
Запознанства/гадже
(Име):
Да (Дов Тифенбах)
Професия: Актриса и певица
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Мей Уитман

Мей Уитман е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 9 юни 1988 г. Мей приписва актьорските умения на майка си на това, че майка й е гласова актьорка. Баща й координира процедурите за стесняване. Но когато тя беше само на три години, родителите й се разведоха. Майка й беше англичанка, а баща й германец. Въпреки че посещава Рибет Академия за своето образование, Мей винаги е била заета с работата си. Все още не е била омъжена или сгодена. Тя предпочита да пази личните си дела далеч от светлината на прожекторите.

 Възрастта на Мей Уитман

Мей УитманВъзраст, ръст, тегло на Мей Уитман

Мей Уитман е роден на 9 юни 1988 г.; Тя е на 34 години към 2022 г. Тежи 52 кг и е висока 1,55 м.

кариера

Когато Мей беше на две години, тя даде гласа си за реклама. Дебютира в киното на шестгодишна възраст във филма When A Man Loves A Woman. На прослушването тя надмина 700 момичета и получи ролята. По-късно тя се появява в поддържащи роли във филми, включително Hope Floats, One Fine Day, Independence Day и дори хитовото телевизионно шоу Friends.

Започва актьорската си кариера през 2004 г. с телевизионното предаване Arrested Department. Тя се появи в свързани програми, които последваха. Тя озвучава анимационните сериали „Американски дракон“ и „Аватар“. Тя също направи някои изключителни озвучавания в следващите сезони на анимационния филм на Дисни Звънчето.

Тя е записала няколко сингъла и е изпълнила значителен брой песни за множество телевизионни предавания и филми. Освен това Мар е видяна в няколко музикални видеоклипа, включително I Was A Fool и Boyfriend.

Признание и постижения

По време на дългата си актьорска кариера Мей Уитман е получавала отличия. През 1996 г. тя получава награда за млад артист за най-добро изпълнение в игрален филм. Две години по-късно тя отново спечели същата награда. Мей спечели наградата за най-добра поддържаща млада актриса през 2001 г. Тя също така получи отличие от Обществото на филмовите критици в Сан Диего.

Нетната стойност на Мей Уитман през 2022 г

на Мей Уитман прогнозираната нетна стойност към октомври 2022 г. е над милиона. Професионалните й изяви в телевизионни предавания и филми са в основата на доходите й. Тя никога не е имала недостиг на роли и е спечелила повече пари от телевизионни предавания. Освен това тя може да допълни доходите си, като участва в озвучаване на множество анимационни филми и компютърни игри.

През последните няколко години Мей Уитман започна да се появява във водещи роли. Тя е най-известна с това, че озвучава Batgirl или Barbara Gordon във франчайза на DC Superhero Girls от 1994 г.

Популярни Публикации